Versturen
PicturePeople Almere City Mall PicturePeople Almere City Mall PicturePeople Almere City Mall

Hartelijk welkom

Contactgegevens

PicturePeople
Almere City Mall


Schutterstraat 21
1315 VH Almere
T: +31 36-3030136
almere@picturepeople.nl

Openingstijden

Maandag 12.00-18.00 uur
Dinsdag & Woensdag 09.30-18.00 uur
Donderdag 09.30-21.00 uur
Vrijdag & Zaterdag 09.30-18.00 uur
Zondag 12.00-18.00 uur

Parkeerinformatie

Je vindt ons op de Schutterstraat nummer 21 tegenover de boekhandel Stumpel en naast de lift richting het Belfort Horeca Plein. Parkeren kan je het beste doen in de krakelinggarage. Dan komt de trap en de lift precies voor de fotostudio uit.

Specials

Bij PicturePeople in Citymall Almere kun je mooie portret- of groepsfoto’s laten maken in een professionele studio die is aangekleed met verschillende achtergronden, meubels en accessoires. Maak gebruik van een professionele visagie bij PicturePeople Almere.

Je kunt met of zonder afspraak langskomen in de moderne centrum midden in het centrum van Almere. Er worden meerdere foto’s gemaakt, waarbij je ook nog eens mag kiezen uit diverse achtergronden en accessoires, zoals een mooie stoel of dat speciale behang.

Na de fotoshoot kun je de leukste foto’s selecteren en direct laten afdrukken. Dit is toch het ideale cadeau voor familie of vrienden. Het is natuurlijk ook leuk als vrijgezellenfeestje of als kinderfeestje. Ben jij benieuwd geworden? Loop dan gewoon eens binnen bij PicturePeople Almere in Citymall Almere.

Geef een fotoshoot cadeau? Giftcards vanaf €39