Versturen
PicturePeople Amstelveen Stadshart Amstelveen PicturePeople Amstelveen Stadshart Amstelveen PicturePeople Amstelveen Stadshart Amstelveen

Hartelijk welkom

Contactgegevens

PicturePeople
Amstelveen Stadshart Amstelveen


Binnenhof 34
1181 ZH Amstelveen
T: +3120-303 10 89
amstelveen@picturepeople.nl

Openingstijden

Maandag 12.00-18.30 uur
Dinsdag & Woensdag 10.00-18.30 uur
Donderdag 10.00-21.00 uur
Vrijdag 10.00-19.00 uur
(elke laatste vrijdag van de maand extra koopavond tot 21u)
Zaterdag 10.00-18.00 uur
Zondag 12.00-18.00 uur

Parkeerinformatie

Zo vind je ons: PicturePeople Fotostudios vind je in het Stadshart Amstelveen. Het stadshart ligt naast de Rijksweg A9 en is daardoor zeer goed bereikbaar met de auto. Je kan je auto parkeren in de Q-park Stadsplein of de Schouwburg parkeergarage. Neem daarvoor afrit 5 - Amstelveen. Wij zijn ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn directe busverbindingen met Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp, Haarlem, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht en Wilnis. Tramlijnen 5 en 51 verbinden Stadshart Amstelveen met de binnenstad van Amsterdam.

Specials

Onze fotostudio in Amstelveen - Wil jij een fotoshoot gemaakt door een echte professionals? Dan ben je bij PicturePeople in Amstelveen in het stadshart aan het goede adres! Wij maken van elke schoonheid een topmodel, maken de meest dierbare foto’s van je gezin of kinderen. Onze fotoshoots zijn echt leuk! De fotografen coachen je en zorgen voor dat je de mooiste poses aanneemt. Het is een hele ervaring om zo in de spotlight te staan. De studio in Amstelveen is net als al onze andere studios uitgerust met de modernste apparatuur om de mooiste foto’s te maken. We hebben ook hier een studio II voor de prive fotoshoot, zoals tijdens je zwangerschap. En voor de feestbeesten onder ons hebben we nog een bijzonder spektakel, Fotoparty!!

Fotoshoot cadeau geven? Giftcards vanaf €39