Versturen
PicturePeople Rotterdam Alexandrium Shopping Center PicturePeople Rotterdam Alexandrium Shopping Center PicturePeople Rotterdam Alexandrium Shopping Center

Hartelijk welkom

Contactgegevens

PicturePeople
Rotterdam Alexandrium Shopping Center


Poolsterstraat 164
3067 Rotterdam
T: +31 10 3038800
rotterdam@picturepeople.nl

Openingstijden

Maandag 11.00-18.00 uur
Dinsdag - Donderdag 09.00-18.00 uur
Vrijdag 09.00-21.00 uur
Zaterdag 09.00-18.00 uur
Zondag 12.00-17.00 uur

Parkeerinformatie

Zo vind je ons
PicturePeople Fotostudios in Rotterdam Alexandrium Shoppingcentre is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

MET DE AUTO - Vanaf A20 Rotterdam – Gouda neem je afslag 16 Prins Alexander. Volg daarna de aanwijzingen op de borden. Je kan parkeren in één van de overdekte parkeer-garages. Winkelgebied Alexandrium heeft vier parkeergarages, die in totaal 2.330 parkeerplaatsen tellen

MET HET OPENBAAR VERVOER - Per trein, bus of metro kan je ook naar station Rotterdam Alexander. Vervolgens is het slechts een paar -minuten lopen en je bent in winkelgebied Alexandrium.

Specials

Wil jij een fotoshoot gemaakt door een echte professional? Dan ben je bij PicturePeople in Rotterdam, in Alexandrium Shoppingcentre, aan het goede adres! Wij maken van elke schoonheid een topmodel en maken de meest dierbare foto’s van je gezin of kinderen. Onze fotoshoots zijn echt leuk! De fotografen coachen je en zorgen ervoor dat je de mooiste poses aanneemt. Het is een hele ervaring om zo in de spotlight te staan. De studio in Rotterdam is net als al onze andere studios uitgerust met de modernste apparatuur om de mooiste foto’s te maken. We hebben ook hier een studio II voor de privé fotoshoot, zoals tijdens je zwangerschap. En voor de feestbeesten onder ons hebben we nog een bijzonder spektakel: Fotoparty!!

Fotoshoot cadeau geven? Giftcards vanaf €39