Belangrijke informatie voor onze klanten

Lieve klanten,

Onze fotostudio’s zijn geopend! Sinds 3 maart 2021 zijn onze deuren eindelijk weer geopend en is het weer mogelijk om bij ons langs te komen voor een fotoshoot!

Uiteraard houden onze fotografen zich te allen tijde aan de huidige corona-maatregelen vanuit het RIVM. Graag geven we je alvast een beeld van hoe je volgende bezoek aan onze fotostudio eruit zal zien, geheel volgens de laatste versoepelingen die gelden vanaf 28 april 2021:

- Bij binnenkomst willen we je vragen je handen te desinfecteren met de daarvoor bedoelde handgel bij de ingang van onze studio.

- Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van onze fotografen.

- Onze fotografen dragen tijdens je gehele afspraak een mondkapje. Vanaf 13 jaar is het verplicht om bij binnenkomst en tijdens het bekijken van de foto’s ook een mondkapje te dragen.

- Volg de instructies van onze fotografen op. Deze handhaven we uit veiligheid - voor jou maar ook voor ons personeel.

- Last van (verkoudheids)klachten? Laat je testen en neem zo snel mogelijk contact op met de studio waar je afspraak gepland staat, dan verplaatsen we deze gratis naar een later moment.

- Het is niet meer noodzakelijk om een afspraak te maken voor het maken van pasfoto’s.

Wil je zeker zijn dat er tijd is voor het maken van je pasfoto’s, en dat de studio niet te druk is? Maak dan alsnog een afspraak. Afspraken gaan altijd voor.

- Fotoshoots zijn nog altijd uitsluitend op afspraak.

- Het is helaas nog altijd niet mogelijk om visagie bij te boeken.

- Vanaf maandag 3 mei 2021 zijn onze fotostudio’s weer geopend volgens de reguliere openingstijden. De openingstijden verschillen per filiaal.

Wil je een fotoshoot inplannen of toch een afspraak maken voor het maken van je pasfoto’s? Onze fotostudio’s zijn te bereiken via:

Almere: 036 303 0136 - almere@picturepeople.nl

Amstelveen: 020 303 1089 - amstelveen@picturepeople.nl

Den Haag: 070 205 5433 - denhaag@picturepeople.nl

Maastricht: 043 303 0007 - maastricht@picturepeople.nl

Nijmegen: 024 212 0190 - nijmegen@picturepeople.nl

Rotterdam: 010 303 8800 - rotterdam@picturepeople.nl

Voor verdere vragen over de fotoshoots die we op dit moment mogen doen m.b.t. de corona-maatregelen vanuit het RIVM en onze eigen getroffen maatregelen is onze klantenservice altijd bereikbaar via info@picturepeople.nl. Volg ons ook op Instagram (@picturepeoplefotostudios) om op de hoogte te blijven van de laatste updates!

Zien we je snel? Wij kijken enorm uit naar je komst!

Heel veel liefs,

team PicturePeople

Antwoord op de meest gestelde vragen:

Ik heb een afspraak gemaakt maar ikzelf of iemand die deelneemt aan de fotoshoot heeft last van verkoudheidsklachten. Wat moet ik doen?
Neem a.u.b. zo snel mogelijk telefonisch contact op met de fotostudio waar je fotoshoot gepland staat. We verplaatsen de afspraak gratis en uiteraard met behoud van eventuele cadeaubonnen of giftcards.

Hoe wordt er in de fotostudio’s omgegaan met de maatregelen?
Onze fotografen plannen hun afspraken zo in dat er nooit te veel klanten tegelijkertijd aanwezig zijn in de studio. Er wordt na elke fotoshoot goed gedesinfecteerd. Ook blijven onze fotografen thuis wanneer ze gezondheidsklachten hebben en blijven tijdens de fotoshoot, voor zo ver mogelijk, op gepaste afstand.

Mijn afspraak is tijdens de coronacrisis geannuleerd. Kan ik deze opnieuw inplannen of nemen jullie contact met mij op?
Wij vragen je begrip voor het feit dat er in die tijd veel afspraken verplaatst en/of geannuleerd moesten worden. Is je afspraak, die tijdens de coronacrisis gepland stond, geannuleerd door ons? Neem dan a.u.b. zelf telefonisch of per mail contact op om je fotoshoot opnieuw in te plannen.

Mijn voucher of cadeaubon is verlopen tijdens de periode dat jullie studio’s gesloten waren. Kan ik deze nog gebruiken?
Ja, die mag je gewoon nog gebruiken! Geef bij het maken van je afspraak aan van welke voucher je graag gebruik zou willen maken en dat deze al verlopen is, en neem de voucher vervolgens mee naar je afspraak.

Waarom kan ik nog altijd geen visagie boeken voor mijn shoot?
Fotograaf is geen officieel contactberoep, waardoor zij op dit moment en zolang de 1,5 meter-maatregel geldt, de visagie nog niet mogen verzorgen. Wij vragen hiervoor je begrip.

Nog geen antwoord op je vraag?
Neem gerust contact op met onze klantenservice per mail via info(at)picturepeople.nl of neem direct telefonisch contact op met een van onze fotostudio’s.