Belangrijke informatie voor onze klanten

Lieve klanten,

Wij zijn er weer voor jullie, om de bijzondere herinneringen voor altijd vast te leggen!

In verband met de coronacrisis gelden voor al onze fotostudio's nog altijd een aantal regels en houden wij ons uiteraard aan de huidige maatregelen van het RIVM.

 • Zo mogen wij inmiddels weer alle fotoshoots inplannen! Familieleden, maar ook koppels en vriendengroepen uit verschillende huishoudens, zijn allemaal weer van harte welkom om samen op de foto te gaan! Uiteraard wel nog altijd op 1,5 meter van onze fotografen.

 • Fotoshoots kunnen uitsluitend op afspraak gepland worden. Zo kunnen wij de hoeveelheid aanwezige klanten controleren en handhaven en weten we zeker dat er niet te veel mensen in onze fotostudio’s zijn.

 • Ook pasfoto’s maken wij bij voorkeur alleen op afspraak.

 • Twijfel je aan je gezondheid en heb je last van symptomen?

  Annuleer dan je afspraak! Deze verplaatsen we gratis, en met

  behoud van je cadeaubon, naar een later moment.

 • Visagie mogen wij helaas nog altijd niet verzorgen.

  Hoe maak je een afspraak voor je volgende fotoshoot? Easy peasy! Neem telefonisch of per mail contact op met een van onze fotostudio's of vul via onze website direct een aanvraag in. Wij kunnen niet wachten om weer alle fotoshoots voor jullie te mogen plannen!

  PS: Schaf, nu het nog kan, nog snel één van onze Welcome Back- specials aan en scoor daarmee een flinke korting op je volgende fotoshoot!

  Wij verheugen ons op je komst!

Heel veel liefs,

Team PicturePeople

Antwoord op de meest gestelde vragen:

Ik heb een afspraak gemaakt maar ikzelf of iemand die deelneemt aan de fotoshoot heeft last van verkoudheidsklachten. Wat moet ik doen?
Neem a.u.b. zo snel mogelijk telefonisch contact op met de fotostudio waar je fotoshoot gepland staat. We verplaatsen de afspraak gratis en uiteraard met behoud van eventuele cadeaubonnen of giftcards.

Hoe wordt er in de fotostudio’s omgegaan met de maatregelen?
Onze fotografen plannen hun afspraken zo in dat er nooit te veel klanten tegelijkertijd aanwezig zijn in de studio. Er wordt na elke fotoshoot goed gedesinfecteerd. Ook blijven onze fotografen thuis wanneer ze gezondheidsklachten hebben en blijven tijdens de fotoshoot, voor zo ver mogelijk, op gepaste afstand.

Mijn afspraak is tijdens de coronacrisis geannuleerd. Kan ik deze opnieuw inplannen of nemen jullie contact met mij op?
Wij vragen je begrip voor het feit dat er in die tijd veel afspraken verplaatst en/of geannuleerd moesten worden. Is je afspraak, die tijdens de coronacrisis gepland stond, geannuleerd door ons? Neem dan a.u.b. zelf telefonisch of per mail contact op om je fotoshoot opnieuw in te plannen.

Mijn voucher of cadeaubon is verlopen tijdens de periode dat jullie studio’s gesloten waren. Kan ik deze nog gebruiken?
Ja, die mag je gewoon nog gebruiken! Geef bij het maken van je afspraak aan van welke voucher je graag gebruik zou willen maken en dat deze al verlopen is, en neem de voucher vervolgens mee naar je afspraak.

Waarom kan ik nog altijd geen visagie boeken voor mijn shoot?
Fotograaf is geen officieel contactberoep, waardoor zij op dit moment en zolang de 1,5 meter-maatregel geldt, de visagie nog niet mogen verzorgen. Wij vragen hiervoor je begrip.

Nog geen antwoord op je vraag?
Neem gerust contact op met onze klantenservice per mail via info(at)picturepeople.nl of neem direct telefonisch contact op met een van onze fotostudio’s.

 

Welcome back-Specials

Net als veel andere bedrijven hebben ook wij een tijdje niet kunnen doen wat wij het liefste doen! Onze fotostudio's waren een maand lang gesloten en dus niet met confetti, flitslicht, plezier en jullie gezelligheid gevuld. Met onze vier coole Welcome Back-specials ben je verzekerd van te gekke korting op je volgende fotoshoot, die jij in je favoriete fotostudio bij jou in de buurt kunt gebruiken. Schaf daarvoor heel eenvoudig een giftcard om zelf te printen aan door te kiezen voor een van deze deals. Maak hiermee een afspraak in een van onze fotostudio’s en leg jullie herinneringen vast voor het leven! Houd de couponcode van je voucher bij de hand, deze hebben onze fotografen misschien nodig bij het inplannen van de fotoshoot. Wees er snel bij voordat de acties verlopen! Zien we je snel?

Special 1
Basic-fotoshoot voor € 9,99

SELECTEREN

Special 2
Deluxe-fotoshoot incl. 3 foto's voor € 29,99

SELECTEREN

Special 3
Basic-fotoshoot + 10er PictureBook voor € 89,99

SELECTEREN

ALL INCLUSIVE Special
Basic-fotoshoot + 55er PictureBook voor € 249,99

SELECTEREN