Belangrijke informatie voor onze klanten

 

Lieve klanten,

Wij zijn er weer voor jullie, om bijzondere herinneringen voor altijd vast te leggen! Vanaf woensdag 22 april 2020 zijn onze fotostudio's weer geopend!

In verband met de coronacrisis gelden voor al onze fotostudio's een aantal regels en houden wij ons uiteraard aan de voorgeschreven maatregelen van het RIVM.

  • Zo mogen wij op dit moment uitsluitend fotoshoots boeken voor gezinnen en familieleden uit één en hetzelfde huishouden. Familieleden en bijvoorbeeld vriendengroepen uit verschillende huishoudens moeten helaas nog even wachten.
  • Wij houden ons altijd aan de 1,5 meter afstand. Voor, tijdens en na het fotograferen in de studio zullen onze fotografen deze minimale afstand waarborgen. Graag vragen we van onze klant hetzelfde te doen en ook deze afstand tot onze fotografen te bewaren.
  • Fotoshoots kunnen uitsluitend op afspraak gepland worden. Zo kunnen wij de veiligheid van onze klant garanderen en weten we zeker dat er maar één fotoshoot tegelijkertijd plaatsvindt.
  • Kom daar waar mogelijk alleen naar onze studio.
  • Twijfel je aan je gezondheid en heb je last van symptomen? Annuleer dan je afspraak!

Deze verplaatsen we gratis, en met behoud van je cadeaubon, naar een later moment.

Hoe maak je een afspraak voor je volgende fotoshoot? Easy peasy! Neem telefonisch of per mail contact op met een van onze fotostudio's of vul via onze website direct een aanvraag in. Wij kunnen niet wachten om weer fotoshoots voor jullie te mogen plannen!

Natuurlijk houden wij ons aan alle maatregelen om jullie een super leuke en veilige fotoshoot te kunnen bieden! Graag vragen we dan ook jullie begrip voor het feit dat we momenteel nog geen visagie kunnen verzorgen.

PS: Schaf voor het einde van de maand april nog een van onze Welcome Back-specials aan en scoor daarmee een flinke korting op je volgende fotoshoot!

Wij verheugen ons op je komst!

Stay safe!
Heel veel liefs,

Team PicturePeople

Antwoord op de meest gestelde vragen:

 

Ik heb een afspraak gemaakt maar nu is de fotostudio gesloten. Wat moet ik doen?

Wij nemen telefonisch of per mail contact op met alle klanten die een afspraak hebben gereserveerd in de periode dat onze fotostudio’s gesloten zijn. Natuurlijk is het mogelijk om je afspraak kosteloos en met behoud van je cadeaubon, voucher of aanbetaling te verplaatsen. 

Voor verdere vragen zijn we natuurlijk bereikbaar per e-mail via info(at)picturepeople.nl of telefonisch via de reguliere telefoonnummers van onze fotostudio’s.

Mijn cadeaubon of voucher verloopt in de periode dat de fotostudio’s gesloten zijn. Wat moet ik doen?

Uiteraard accepteren wij je verlopen cadeaubon of voucher na de heropening van onze fotostudio’s nog steeds! 

 

Ik heb een aanbetaling gedaan voor een fotoshoot die nu niet kan plaatsvinden. Wat gebeurt daarmee?

Wij bieden alle klanten die een afspraak hebben tijdens de periode dat onze studio’s gesloten zijn de mogelijkheid een nieuwe afspraak te maken met dezelfde aanbetaling. Deze blijft dus uiteraard geldig. Daarnaast zijn de reguliere regelingen rondom terugbetalingen van toepassing.

Wij nemen telefonisch of per mail contact met je op. Of kom na de heropening van onze fotostudio’s even langs om je afspraak opnieuw in te plannen.

 

Vanaf wanneer kan ik weer een afspraak reserveren?

Helaas kunnen we dat op dit moment niet met zekerheid zeggen, wanneer deze maatregelen voor onze fotostudio’s opgeheven worden. Je mag ons altijd een mail sturen via info(at)picturepeople.nl om te vragen naar de mogelijkheden tot het maken van een afspraak. Het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met een studio naar keuze en eventueel een voicemail bericht achter te laten. We bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Zou je je afspraak willen verplaatsen naar een latere datum, mocht de heropening van onze fotostudio’s nog niet hebben plaatsgevonden, is dit uiteraard mogelijk met behoud van je cadeaubon, voucher en/of aanbetalingen.

 

Ik heb een vraag over een fotoshoot die al heeft plaatsgevonden. Hoe kan ik de fotostudio bereiken?

Ook wanneer onze fotostudio’s gesloten zijn, kun je rekenen op hulp van onze klantenservice per mail via info(at)picturepeople.nl of laat een voicemail bericht achter via de reguliere telefoonnummers van onze studio’s. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem gerust contact op met onze klantenservice per mail via info(at)picturepeople.nl

Welcome back-Special

 

Net als veel andere bedrijven kunnen ook wij door de huidige coronacrisis helaas niet doen, wat wij het liefste doen! Onze fotostudio's zijn gesloten en op dit moment even niet met confetti, flitslicht, plezier en jullie gezelligheid gevuld. Dat weerhoudt ons er niet van om nu al een kleine glimlach op je gezicht te toveren en de voorpret van je volgende fotoshoot te laten beginnen!

Met onze vier coole specials ben je verzekerd van te gekke korting op je volgende fotoshoot, die jij in je favoriete fotostudio bij jou in de buurt kunt gebruiken. Schaf daarvoor heel eenvoudig een giftcard om zelf te printen aan door te kiezen voor een van onze Welcome back-Specials. Maak na onze heropening hiermee een afspraak in een van onze fotostudio's en leg na deze zware periode jullie herinneringen vast voor het leven! Buiten dat bieden wij ook een speciale fotoshoot in de (voor)tuin aan.

Special 1
Basic-fotoshoot voor € 9,99

SELECTEREN

Special 2
Deluxe-fotoshoot incl. 3 foto's voor € 29,99

SELECTEREN

Special 3
Basic-fotoshoot + 10er PictureBook voor € 89,99

SELECTEREN

ALL INCLUSIVE Special
Basic-fotoshoot + 55er PictureBook voor € 249,99

SELECTEREN