Belangrijke informatie voor onze klanten

 

 

Lieve klanten,

zoals we allemaal weten, bevinden we ons momenteel in een zeer moeilijke situatie. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de door de regering getroffen maatregelen moeten wij nu ook strengere maatregelen treffen ter bescherming van onze klanten en medewerkers.

Daarom zijn vanaf vandaag alle PicturePeople fotostudio’s, PicturePeople Baby filialen en Nopic studio’s gesloten tot nader order.

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Met al uw vragen kunt u terecht bij onze klantenservice via info@picturepeople.nl

Liefs,

Team PicturePeople

Antwoord op de meest gestelde vragen:

 

Ik heb een afspraak gemaakt maar nu is de fotostudio gesloten. Wat moet ik doen?

Wij nemen telefonisch of per mail contact op met alle klanten die een afspraak hebben gereserveerd in de periode dat onze fotostudio’s gesloten zijn. Natuurlijk is het mogelijk om je afspraak kosteloos en met behoud van je cadeaubon, voucher of aanbetaling te verplaatsen. 

Voor verdere vragen zijn we natuurlijk bereikbaar per e-mail via info(at)picturepeople.nl of telefonisch via de reguliere telefoonnummers van onze fotostudio’s.

Mijn cadeaubon of voucher verloopt in de periode dat de fotostudio’s gesloten zijn. Wat moet ik doen?

Uiteraard accepteren wij je verlopen cadeaubon of voucher na de heropening van onze fotostudio’s nog steeds! 

 

Ik heb een aanbetaling gedaan voor een fotoshoot die nu niet kan plaatsvinden. Wat gebeurt daarmee?

Wij bieden alle klanten die een afspraak hebben tijdens de periode dat onze studio’s gesloten zijn de mogelijkheid een nieuwe afspraak te maken met dezelfde aanbetaling. Deze blijft dus uiteraard geldig. Daarnaast zijn de reguliere regelingen rondom terugbetalingen van toepassing.

Wij nemen telefonisch of per mail contact met je op. Of kom na de heropening van onze fotostudio’s even langs om je afspraak opnieuw in te plannen.

 

Vanaf wanneer kan ik weer een afspraak reserveren?

Helaas kunnen we dat op dit moment niet met zekerheid zeggen, wanneer deze maatregelen voor onze fotostudio’s opgeheven worden. Je mag ons altijd een mail sturen via info(at)picturepeople.nl om te vragen naar de mogelijkheden tot het maken van een afspraak. Het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met een studio naar keuze en eventueel een voicemail bericht achter te laten. We bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Zou je je afspraak willen verplaatsen naar een latere datum, mocht de heropening van onze fotostudio’s nog niet hebben plaatsgevonden, is dit uiteraard mogelijk met behoud van je cadeaubon, voucher en/of aanbetalingen.

 

Ik heb een vraag over een fotoshoot die al heeft plaatsgevonden. Hoe kan ik de fotostudio bereiken?

Ook wanneer onze fotostudio’s gesloten zijn, kun je rekenen op hulp van onze klantenservice per mail via info(at)picturepeople.nl of laat een voicemail bericht achter via de reguliere telefoonnummers van onze studio’s. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem gerust contact op met onze klantenservice per mail via info(at)picturepeople.nl

Welcome back-Special

 

Net als veel andere bedrijven kunnen ook wij door de huidige coronacrisis helaas niet doen, wat wij het liefste doen! Onze fotostudio's zijn gesloten en op dit moment even niet met confetti, flitslicht, plezier en jullie gezelligheid gevuld. Dat weerhoudt ons er niet van om nu al een kleine glimlach op je gezicht te toveren en de voorpret van je volgende fotoshoot te laten beginnen!

Met onze vier coole specials ben je verzekerd van te gekke korting op je volgende fotoshoot, die jij in je favoriete fotostudio bij jou in de buurt kunt gebruiken. Schaf daarvoor heel eenvoudig een giftcard om zelf te printen aan door te kiezen voor een van onze Welcome back-Specials. Maak na onze heropening hiermee een afspraak in een van onze fotostudio's en leg na deze zware periode jullie herinneringen vast voor het leven! Buiten dat bieden wij ook een speciale fotoshoot in de (voor)tuin aan.

Special 1
Basic-fotoshoot voor € 9,99

SELECTEREN

Special 2
Deluxe-fotoshoot incl. 3 foto's voor € 29,99

SELECTEREN

Special 3
Basic-fotoshoot + 10er PictureBook voor € 89,99

SELECTEREN

ALL INCLUSIVE Special
Basic-fotoshoot + 55er PictureBook voor € 249,99

SELECTEREN