Belangrijke informatie voor onze klanten

Lieve klanten,

Ook onze fotografen keken dinsdag 12 januari opnieuw naar de persconferentie van de minister-president. Met veel verdriet zijn ze genoodzaakt hun camera's nog even in de kast te laten - tot en met 9 februari 2021 moeten onze PicturePeople fotostudio's helaas nog steeds GESLOTEN blijven wegens de verlengde lockdown. Van maandag tot en met vrijdag (10.00u - 18.00u) zijn onze fotostudio's wel nog altijd bereikbaar!

Almere: 036 303 0136 - almere(at)picturepeople.nl
Amstelveen: 020 303 1089 - amstelveen(at)picturepeople.nl
Maastricht: 043 303 0007 - maastricht(at)picturepeople.nl
Nijmegen: 024 212 0190 - nijmegen(at)picturepeople.nl
Rotterdam: 010 303 8800 - rotterdam(at)picturepeople.nl

Had je een fotoshoot gepland in de periode tot en met 9 februari? Geen zorgen. Onze fotografen nemen zo snel mogelijk contact met je op of stuur de studio zelf gerust een mailtje voor meer informatie. Voor verdere vragen is onze klantenservice altijd bereikbaar via info(at)picturepeople.nl of stuur ons gerust een berichtje via @picturepeoplefotostudios op Instagram!

Pasfoto's mogen wij wel nog voor jullie maken - uitsluitend op afspraak! Hiervoor dient dus van te voren een afspraak gemaakt te worden met de studio naar keuze, om langs te kunnen komen voor pasfoto's. Je kunt hierover mailen met de fotostudio bij jou in de buurt of neem telefonisch contact op via een van de bovenstaande telefoonnummers en vraag naar de mogelijkheden.

Stay safe en hopelijk mogen we jullie na 9 februari in goede gezondheid weer verwelkomen in onze fotostudio’s voor te gekke fotoshoots!

Heel veel liefs, team PicturePeople

Antwoord op de meest gestelde vragen:

Ik heb een afspraak gemaakt maar ikzelf of iemand die deelneemt aan de fotoshoot heeft last van verkoudheidsklachten. Wat moet ik doen?
Neem a.u.b. zo snel mogelijk telefonisch contact op met de fotostudio waar je fotoshoot gepland staat. We verplaatsen de afspraak gratis en uiteraard met behoud van eventuele cadeaubonnen of giftcards.

Hoe wordt er in de fotostudio’s omgegaan met de maatregelen?
Onze fotografen plannen hun afspraken zo in dat er nooit te veel klanten tegelijkertijd aanwezig zijn in de studio. Er wordt na elke fotoshoot goed gedesinfecteerd. Ook blijven onze fotografen thuis wanneer ze gezondheidsklachten hebben en blijven tijdens de fotoshoot, voor zo ver mogelijk, op gepaste afstand.

Mijn afspraak is tijdens de coronacrisis geannuleerd. Kan ik deze opnieuw inplannen of nemen jullie contact met mij op?
Wij vragen je begrip voor het feit dat er in die tijd veel afspraken verplaatst en/of geannuleerd moesten worden. Is je afspraak, die tijdens de coronacrisis gepland stond, geannuleerd door ons? Neem dan a.u.b. zelf telefonisch of per mail contact op om je fotoshoot opnieuw in te plannen.

Mijn voucher of cadeaubon is verlopen tijdens de periode dat jullie studio’s gesloten waren. Kan ik deze nog gebruiken?
Ja, die mag je gewoon nog gebruiken! Geef bij het maken van je afspraak aan van welke voucher je graag gebruik zou willen maken en dat deze al verlopen is, en neem de voucher vervolgens mee naar je afspraak.

Waarom kan ik nog altijd geen visagie boeken voor mijn shoot?
Fotograaf is geen officieel contactberoep, waardoor zij op dit moment en zolang de 1,5 meter-maatregel geldt, de visagie nog niet mogen verzorgen. Wij vragen hiervoor je begrip.

Nog geen antwoord op je vraag?
Neem gerust contact op met onze klantenservice per mail via info(at)picturepeople.nl of neem direct telefonisch contact op met een van onze fotostudio’s.