Tina Festival 2019 - De Bellinga's

Wij waren erbij samen met "De Bellinga's Familievloggers”! Ben je op zoek naar je foto met Luan, Lucilla, Luxy, Daniel of Fara? Vul dan onderstaand formulier in om je foto te kunnen downloaden. Je krijgt van PicturePeople Fotostudio's ook nog eens een Basic-fotoshoot met bijvoorbeeld het hele gezin cadeau!

Ga snel kijken :)

De Bellinga's Familievloggers!

Volg @picturepeoplefotostudios

En check wanneer de foto's online komen.

Lieve Bellinga fan,

Wat cool dat je op het Tina Festival 2019 bent geweest! Wij vonden het ontzettend leuk om iedereen te zien. Je bent nu natuurlijk op zoek naar je foto... Nou, vul dan snel onderstaand formulier in, zodat je jouw foto snel kunt downloaden!

Als dank voor je komst ontvang je namens ons ook nog een digitale cadeaukaart voor een gratis fotoshoot bij onze partner PicturePeople Fotostudio’s! Dan krijg je net zo'n coole fotoshoot cadeau als die wij hebben gedaan met Sammy, één van de PicturePeople fotografen!

Dus… Waar wacht je nog op? Download de coole foto's (te downloaden tot 31 januari 2020) en deel ze vervolgens op Instagram of Facebook met de hashtag #TinaFestival2019! Psst… @picturepeoplefotostudios taggen mag!

Lieve groetjes,

Luxy, Lucilla, Luan,
Fara & Daniel

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je nu gratis aan