Onze Fotoshoots

Je hebt je fotostudio gevonden! – Nu gaan we op zoek naar de perfecte fotoshoot voor jou. Onze professionele fotografen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wil je een echt verrassend leuke fotoshoot? Ga dan voor onze Deluxe optie met confetti of een kussengevecht waarbij de veren je om de oren vliegen. Maar de echte speciale ervaring krijg je met onze Premium fotoshoots, waarbij je samen met de fotograaf in de omgeving van de studio unieke beelden gaat maken. 

Ons aanbod voor bedrijven

Door heel Europa, professionele fotografen, maakt niet uit hoe groot de klus ook is… Wij zullen u altijd een passend aanbod kunnen doen. Ben je op zoek naar hoge kwaliteit digitale foto’s van het bestuur voor het jaarverslag of van alle medewerkers op verschillende locaties, dan zijn onze medewerker portretten die wij op locatie maken voor u de uitkomst. Maar ook als u een groot evenement heeft die u wilt vastleggen, dan is onze event & rapportage fotografie de juiste keuze. Onze fotografen zijn uitgerust met de modernste technieken op het gebied van digitale fotografie op locatie.

Verrassende Fotoshoots!

Plezier is onze topprioriteit, of het nu gaat om een fotoshoot met je vriendinnen, je familie of zelfs gewoon alleen, de fotograaf zal er altijd voor zorgen dat uw fotoshoot een echte belevenis is. Het resultaat, de foto’s, zullen je verrassen. Met de modernste digitale foto en print technologie zorgen we ervoor dat de foto’s met de grootst mogelijke professionaliteit worden gemaakt.

Pasfoto's die je wilt delen.

Of het nu gaat om een nieuwe identiteitskaart, paspoort of rijbewijs, deze identiteitsdocumenten moeten regelmatig worden verlengd of vernieuwd. Zeer weinig mensen zijn meteen tevreden met hun pasfoto's, dus onze speciaal opgeleide fotografen zijn er vooral op gebrand om je er extra goed op te zetten tijdens het maken van de pasfoto, uiteraard altijd binnen de kaders die de wet. Lachen is niet toegestaan, maar een glimlach wel en daarmee laten we je ook onze fotostudio verlaten.

Een sleutel tot zakelijk succes - uw perfecte profielfoto.

Spring uit de menigte van sollicitanten! Een goede zakelijke profielfoto op je CV of op LinkedIn is vaak het eerste wat een bedrijf van je ziet. En je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. PicturePeople helpt je daarbij! Je kunt niet alleen verschillende outfits of achtergronden gebruiken, maar we kunnen ook met je naar buiten. We werken samen aan een foto die jou van je beste kant laat zien.

Stap voor stap leggen we het opgroeien van je kinderen voor je vast.

Die kids groeien zo snel… Niet normaal. Straks zijn ze groot en willen ze niet meer knuffelen. Maar gelukkig hebben we dan de foto’s nog. De foto’s van de kinderen zijn de belangrijkste herinnering aan vroeger toen ze nog klein en schattig waren. Wij hebben de leukste fotoshoots voor elke leeftijd, voor jou, je kind en je partner.

Voor de geboorte:
Met zwangerschap fotoshoot leggen we de spannendste 9-maanden voor je vast. Deze unieke periode is te belangrijk om geen prachtige herinnering aan te hebben. En voor belangrijke momenten ga je naar een professionele PicturePeople fotograaf. Of je nu in een spijkerbroek met een chill T-shirt gaat of elegant gekleed in een doek. Wij zorgen voor een onvergetelijke herinnering.

In de eerste maanden van jet leven:
Je bent net moeder de hormonen gieren nog door je lijf en je bent op slag verliefd. Ook dit is weer een enorme levensgebeurtenis. Ons advies… Een newborn fotoshoot! Dus papa’s en grootouders help mama in deze spannende nieuwe tijd en zorg ervoor dat je het kleine wondertje voor eeuwig vastlegt. Onze speciaal opgeleide fotografen zorgen ervoor dat je als ouders en eventueel grootouders kunt genieten van de ontspannen en relaxte sfeer in de fotostudio. En als ze straks jarig zijn vergeet dan die leuke cakesmash fotoshoot niet. 

Voor kinderen van alle leeftijden:
Laat ons een lach op het gezicht van je kids toveren tijdens de kids fotoshoot. Wij gaan met ze aan de slag om ze een onvergetelijke belevenis te geven. Een leuke fotoshoot vol plezier met een dierbare herinnering als resultaat. Wist je dat wij ook kinderfeestjes faciliteren? Een onevenaarbare belevenis voor de jarige-job en alle vriendjes en vriendinnetjes.

Familiefoto’s bij de meest familievriendelijke fotostudio

Familiefoto’s zijn altijd een onvergetelijke herinnering. En wij bij PicturePeople willen leggen deze onvergetelijke herinneringen voor je vast. Niet voor niks is PicturePeople verkozen tot meest familievriendelijke fotostudio. Onze fotografen zorgen altijd voor de relaxte en ontspannen sfeer. De familie fotoshoot is ook een perfect cadeau voor opa en oma.

PicturePeople - de fotograaf bij jou in de buurt

Met meer dan 50 fotostudio's in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, kunt u ons heel gemakkelijk bereiken in Amstelveen, Maastricht, Rotterdam, Nijmegen of Almere. Bij ons tref je geen saaie bedoeling in de fotostudio! Onze fotostudio's bevinden zich op de beste locaties, modern en opwindend - het belangrijkste is dat je, je op je gemak voelt. Voor het nodige beetje privacy bij intieme fotoshoots bieden we aparte ruimtes waarin u zich privé kunt voelen. Bovendien zorgen onze professionele fotografen voor een aangename feelgood-sfeer zonder stress.

Het ideale kerst- of verjaardagscadeau - onze PicturePeople Giftcard

Wil je een glimlach op het gezicht van je partner toveren, een gedenkwaardige dag aan je familie schenken of je beste vriend verrassen? Ongeacht welke verjaardag, een giftcard van PicturePeople is altijd de juiste keuze. Naast de giftcard bieden we je ook de mogelijkheid om flink te besparen met onze babypas of de 3 voor 2" -kaart. Denk ook eens aan Valentijnsdag of je anniversary :-)