Ga naar de inhoud

Baby fotoshoot

Afspraak maken

Baby foto's 

Baby's groeien zo snel op - de tijd vliegt letterlijk. Wil je deze speciale tijd voor altijd vastleggen? Kom dan bij ons voor een baby fotoshoot. Of het nu gaat om een cakesmash, een confetti-feest of gewoon een ontspannen sessie, wij zorgen ervoor dat de foto's van uw baby uniek zijn.

Fotoshoots:

45 minuten fotoshoot 69,99€

  • Incl. 1 foto digitaal en geprint
  • Keuze uit meer dan 100 verschillende foto's

60 minuten fotoshoot 99,99€

  • Incl. 1 foto digitaal en geprint
  • Keuze uit meer dan 120 verschillende foto's

Hoeveel kost een foto?

U kiest de foto's die u mooi vindt na de fotoshoot. U beslist hoeveel foto's u wilt en u profiteert van onze fotopakketten.

PictureBookss

Aantal Download + Kleine afdrukken Download + Grote afdrukken Download + Combi afdrukken
10 foto's € 149,99 € 189,99 € 229,99
15 foto's € 189,99 € 229,99 € 269,99
20 foto's € 229,99 € 269,99 € 309,99
30 foto's € 309,99 € 349,99 € 389,99
40 foto's € 389,99 € 429,99 € 469,99
50 foto's € 469,99 € 509,99 € 549,99
all inclusive
(alle foto's downloaden, 55 afdrukken)
€ 489,99 € 529,99 € 569,99

PicturePeople Babyfotografie - Schattige babyfoto’s gegarandeerd!

PicturePeople is niet voor niets tot meest gezinsvriendelijke fotostudio verkozen, voor ons staat familie altijd in het middelpunt en dat is te merken aan onze fotografen maar ook aan de dierbare foto’s die dagelijks in onze fotostudio gemaakt worden. Bij elke Baby fotoshoot nemen we de tijd voor jouw kleintje en creëren we een fijne sfeer waarin we fotograferen geheel naar jullie wensen, om het kleine wondertje voor altijd vast te kunnen leggen. Onze fotografen doen er alles aan om jullie kleine spruit zich helemaal op het gemak te laten voelen.
Een leuk cadeau voor elke mama - met onze Babypas krijg je drie Basic-shoots voor de prijs van twee. Om de geboorte van jullie baby te vieren geven wij je de opnamekosten van één Basic fotoshoot cadeau!

Van newborn tot 2 jaar - Altijd een geschikte Baby-shoot

Onze fotografen zijn speciaal opgeleid voor babyfotografie, waardoor jullie kleine schatje zich bij ons op het gemak kan voelen en waardoor de mooiste foto’s door zullen ontstaan. Deze herinneringen zullen voor altijd blijven! 
Onze meest geboekte Baby-fotoshoot is de Deluxe Baby fotoshoot. Tijdens deze 45 minuten durende fotoshoot is er genoeg tijd waardoor jullie baby helemaal kan ontspannen, maar ook bijvoorbeeld om af en toe het flesje te kunnen geven of iets te kunnen verschonen ;)
Bovendien maken we gebruik van grappige dingen als bellenblaas, bodypaint of confetti. Jullie creativiteit mag zijn vrije loop gaan: neem bijvoorbeeld een taart mee voor de eerste verjaardag van je kleintje en we maken er een mega schattige cake smash van!
Ook onze Basic Baby-fotoshoot is altijd super leuk! Hier staat jouw kleintje helemaal in het middelpunt. Knuffel met je schatje, wikkel hem of haar in een mooie deken en onze fotografen zorgen voor de rest!     
Vanaf de leeftijd van 2 jaar raden we aan om onze leuke Kids fotoshoot te boeken, of een leuke Familie fotoshoot met papa en mama of opa en oma!

Tips voor de mooiste babyfoto's

Het ritme van een baby bepaalt in de eerste maanden je leven. Vooral bij Newborn-fotoshoots is het daarom aan te bevelen om een afspraak te reserveren, indien mogelijk, op een tijdstip waarop jullie baby zich fijn en uitgerust voelt. Een fotoshoot in de eerste 14 dagen zorgt dan ook echt voor super schattige foto’s, want zeg nou eerlijk: hoe cute zijn slapende en dromende baby’s.
Verdere tips voor jullie Baby-fotoshoot:
  • De lievelingsknuffel of dekentje helpen babytjes zich om op onbekende plekken hun op het gemak te kunnen voelen, en zijn heel schattig om te gebruiken op foto’s. Neem ze mee naar jullie shoot :)
  • Ook de muziek van eigen speelgoed of een muziekmobiel helpen je kleine te ontspannen. Met liefde draaien wij onze studiomuziek een beetje zachter.
  • Neem verschillende outfitjes mee naar de fotoshoot die je kleine tijdens de shoot kan dragen. Je mag het modelletje ook omkleden tijdens de shoot!
  • Lieve papa en mama, ontspan! Jullie gedrag of bewegingen dragen ook bij de sfeer die we creëren voor jullie baby. Onze professioneel opgeleide fotografen zorgen ontzettend goed en met alle liefde voor jullie baby! 

De fotograaf bij jou in de buurt

Onze fotostudio’s zijn te vinden in allerlei grote steden. In Nederland zijn wij gevestigd in Almere, Amstelveen, Maastricht, Nijmegen, Den Haag en Rotterdam. Onze studio’s zijn uitgerust met de meest moderne print- en fototechnieken. Graag in alle rust jullie kleintje laten fotograferen? Geen probleem - al onze fotostudio’s beschikken over ruimtes die afgesloten kunnen worden waar we jullie privacy kunnen garanderen.

Het perfecte cadeau voor elke papa en mama

Met een giftcard van PicturePeople zorg je altijd voor een lach op iemands gezicht! Of het nou voor een geboorte, verjaardag of andere gelegenheid is.