45 min. fotoshoot € 69,99

45 min. Baby-fotoshoot

OMG... een cakesmash, dat is toch de wens van elke baby

Bij de deluxe fotoshoot, kun je je eigen taart meenemen. Met een lekkere taart spelen en deze oppeuzelen, hierdoor worden de foto’s nog leuker! Een overload aan schattige foto's is met de Deluxe opties gegarandeerd.

 • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten
 • Alle taarten neem je zelf mee. 
 • Voor 6 personen
 • Drie outfits - Show your styles
 • Keuze uit meer dan 80 verschillende foto's.
 • Inclusief één foto digitaal en geprint op 15x20 cm.

60 min. fotoshoot € 99,99

60 min. Baby-fotoshoot

In de buitenlucht
Tijdens onze premiumshoots nemen we jullie mee naar buiten. Zo krijg je prachtige en natuurlijke foto’s van jullie kleine spruit. De fotograaf gaat met jullie naar een locatie in de buurt van de studio.

 • Ong. 60 minuten fotoshoot.
 • Jullie selecteren je lievelingsfoto's uit ong. 100 verschillende opnames.
 • Vanaf 7 personen
 • Jullie ontvangen een gratis PicturePrints van 15x20 cm en dezelfde foto’s digitaal.
 • Dit maakt het verschil: Shoot op een locatie in de buurt van de fotostudio, in de natuur of op een stoere industriële plek.

Uiteraard nemen wij onze professionele belichting mee.

Trouwens:

Wij kunnen jullie mini-me ook fotograferen op jullie lievelingsplek of gewoon lekker vertrouwd bij jullie thuis. Onze fotografen geven jullie graag meer informatie.

Prijzen

Picture-Book Prijscourant PicturePeople

Wil je meer foto's mee naar huis nemen? Ontdek onze PictureBooks! Dit maakt ze zo speciaal: elke pagina is een foto uit je familie fotoshoot in de beste PicturePrint kwaliteit EN jullie kunnen de pagina's er zelf uithalen – perfect om in te lijsten of cadeau te doen. Bij elk PictureBook krijg je de uitgekozen foto's digitaal via onze app.

Losse prijzen 

• 1 foto als digitaal bestand voor 29,99
• 1 foto als kleine afdruk, 15x20 cm voor 24,99
• 1 foto als grote afdruk, 20x30 cm voor 29,99
Alle prijzen zijn incl. BTW

Fotoshoot Checklist:

 1. De lievelingsknuffel of het eigen dekentje helpen babies zich op het gemak te voelen op vreemde plaatsen. Bovendien zien persoonlijke spullen er leuk uit op de foto’s. Zeker meenemen!
 2. Fit en wakker: Plan de afspraak zo dat deze past in het natuurlijke ritme van jullie kleine. Op die manier kan alle energie tijdens de fotoshoot worden gebruikt.
 3. Styling: Stel voor de shoot al wat outfits samen. Natuurlijk zijn foto’s in de luier ook super schattig!
 4. Een leuke foto van de baby op de arm kun je het beste rond de 12e week maken.
 5. Sounds: indien gewenst draaien wij graag de studiomuziek wat zachter, om tijdens de shoot rust te hebben.

Gallery

Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot
Baby-Fotoshoot

PicturePeople Babyfotografie - Schattige babyfoto’s gegarandeerd!

PicturePeople is niet voor niets tot meest gezinsvriendelijke fotostudio verkozen, voor ons staat familie altijd in het middelpunt en dat is te merken aan onze fotografen maar ook aan de dierbare foto’s die dagelijks in onze fotostudio gemaakt worden. Bij elke Baby fotoshoot nemen we de tijd voor jouw kleintje en creëren we een fijne sfeer waarin we fotograferen geheel naar jullie wensen, om het kleine wondertje voor altijd vast te kunnen leggen. Onze fotografen doen er alles aan om jullie kleine spruit zich helemaal op het gemak te laten voelen.

Een leuk cadeau voor elke mama - met onze Babypas krijg je drie Basic-shoots voor de prijs van twee. Om de geboorte van jullie baby te vieren geven wij je de opnamekosten van één Basic fotoshoot cadeau!

Van newborn tot 2 jaar - Altijd een geschikte Baby-shoot

Onze fotografen zijn speciaal opgeleid voor babyfotografie, waardoor jullie kleine schatje zich bij ons op het gemak kan voelen en waardoor de mooiste foto’s door zullen ontstaan. Deze herinneringen zullen voor altijd blijven! 

Onze meest geboekte Baby-fotoshoot is de Deluxe Baby fotoshoot. Tijdens deze 45 minuten durende fotoshoot is er genoeg tijd waardoor jullie baby helemaal kan ontspannen, maar ook bijvoorbeeld om af en toe het flesje te kunnen geven of iets te kunnen verschonen ;)
Bovendien maken we gebruik van grappige dingen als bellenblaas, bodypaint of confetti. Jullie creativiteit mag zijn vrije loop gaan: neem bijvoorbeeld een taart mee voor de eerste verjaardag van je kleintje en we maken er een mega schattige cake smash van!

Ook onze Basic Baby-fotoshoot is altijd super leuk! Hier staat jouw kleintje helemaal in het middelpunt. Knuffel met je schatje, wikkel hem of haar in een mooie deken en onze fotografen zorgen voor de rest!     

Vanaf de leeftijd van 2 jaar raden we aan om onze leuke Kids fotoshoot te boeken, of een leuke Familie fotoshoot met papa en mama of opa en oma!

Tips voor de mooiste babyfoto's

Het ritme van een baby bepaalt in de eerste maanden je leven. Vooral bij Newborn-fotoshoots is het daarom aan te bevelen om een afspraak te reserveren, indien mogelijk, op een tijdstip waarop jullie baby zich fijn en uitgerust voelt. Een fotoshoot in de eerste 14 dagen zorgt dan ook echt voor super schattige foto’s, want zeg nou eerlijk: hoe cute zijn slapende en dromende baby’s.

Verdere tips voor jullie Baby-fotoshoot:

 • De lievelingsknuffel of dekentje helpen babytjes zich om op onbekende plekken hun op het gemak te kunnen voelen, en zijn heel schattig om te gebruiken op foto’s. Neem ze mee naar jullie shoot :)
 • Ook de muziek van eigen speelgoed of een muziekmobiel helpen je kleine te ontspannen. Met liefde draaien wij onze studiomuziek een beetje zachter.
 • Neem verschillende outfitjes mee naar de fotoshoot die je kleine tijdens de shoot kan dragen. Je mag het modelletje ook omkleden tijdens de shoot!
 • Lieve papa en mama, ontspan! Jullie gedrag of bewegingen dragen ook bij de sfeer die we creëren voor jullie baby. Onze professioneel opgeleide fotografen zorgen ontzettend goed en met alle liefde voor jullie baby! 

De fotograaf bij jou in de buurt

Onze fotostudio’s zijn te vinden in allerlei grote steden. In Nederland zijn wij gevestigd in Almere, Amstelveen, Maastricht, Nijmegen, Den Haag en Rotterdam. Onze studio’s zijn uitgerust met de meest moderne print- en fototechnieken. Graag in alle rust jullie kleintje laten fotograferen? Geen probleem - al onze fotostudio’s beschikken over ruimtes die afgesloten kunnen worden waar we jullie privacy kunnen garanderen.

Het perfecte cadeau voor elke papa en mama

Met een giftcard van PicturePeople zorg je altijd voor een lach op iemands gezicht! Of het nou voor een geboorte, verjaardag of andere gelegenheid is. Het perfecte cadeau voor Das ideale cadeau voor elke mama is onze Babypas, waarmee je de opnamekosten van één Basic-shoot al van ons cadeau krijgt.