Basic dieren Fotoshoot vanaf € 39

Het wordt een beestenboel met onze dieren fotoshoot!

Of wij nou je huisdier alleen op de foto zetten of met jou samen, het worden gegarandeerd mooie herinneringen!

Heb je een exotisch huisdier? Geen probleem! 

Vanaf zekere afstand fotograferen we zelfs spinnen en slangen.

 • Fotoshoot van ongeveer 30 minuten
 • Twee outfits - Show your styles
 • Maak de fotoshoot met je huisdier nog specialer door het favoriete speeltje of andere coole accessoires mee te nemen.
 • Professionele Make-Up optioneel bij te boeken tegen een meerprijs van 15 euro per persoon. (maximaal 3 Make-Ups per fotoshoot)
 • Keuze uit meer dan 60 verschillende foto's.
 • Je kiest één gratis PicturePrint van 15x20 cm en krijgt deze ene foto ook digitaal. Daarna maak je de keuze hoeveel foto's je erbij koopt.
 • Na aankoop heb je de volledige particuliere gebruikersrechten van de foto's. Bekijk voor commercieel gebruik onze zakelijke website.

Deluxe dieren Fotoshoot vanaf € 59

Maak je fotoshoot nog specialer!
Voorbereiding is het halve werk. Je huisdier met een strikje om, met speciale kleuren of special effects - wij maken betoverende foto’s. Laat je verrassen!

 • Bij deze fotoshoot is de Basic fotoshoot inbegrepen
 • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten
 • Drie outfits - Show your styles
 • Onze Add-Ons: Kleurrijk strooigoed, of je eigen ideeën. Alles kan.
 • Maak de fotoshoot met je huisdier nog specialer door het favoriete speeltje of andere coole accessoires mee te nemen.
 • Professionele Make-Up optioneel bij te boeken tegen een meerprijs van 15 euro per persoon. (maximaal 3 Make-Ups per fotoshoot)
 • Keuze uit meer dan 80 verschillende foto's.
 • Je kiest één gratis PicturePrint van 15x20 cm en krijgt deze ene foto ook digitaal. Daarna maak je de keuze hoeveel foto's je erbij koopt.
 • Na aankoop heb je de volledige particuliere gebruikersrechten van de foto's. Bekijk voor commercieel gebruik onze zakelijke website.

Premium dieren
fotoshoot
voor € 99

In de buitenlucht!
Gun je huisdier een luxe fotoshoot in de buitenlucht. Zo ontstaan natuurlijke en unieke beelden, op plekken in de buurt van de studio.

 • Ong. 60 minuten fotoshoot.
 • Drie persoonlijke outfits – Made by you!
 • Je selecteren je lievelingsfoto's uit ong. 100 verschillende opnames.
 • Inclusief professionele make-up voor één persoon. Een tweede make-up kan op aanvraag worden geboekt.
 • Je ontvangen drie gratis PicturePrints van 20x30 cm en dezelfde foto's digitaal.
 • Dit maakt het verschil: Fotoshoot op een locatie in de buurt van de fotostudio.
 • Uiteraard nemen wij onze professionele belichting mee.

Trouwens:

Onze fotografen komen ook graag bij je thuis om je huisdier in zijn eigen omgeving te fotograferen. Het team informeert je graag meer hierover.

Beestenboel!

Plezier met je huisdier - Ook jullie dieren zullen van hun 30 minutes of fame genieten.

Geef een fotoshoot cadeau! Giftcard vanaf € 39

Cool+Slim=PictureBooks!

Wil je meer foto's mee naar huis nemen? Ontdek onze PictureBooks! Dit maakt ze zo speciaal: elke pagina is een foto uit je familie fotoshoot in de beste PicturePrint kwaliteit EN jullie kunnen de pagina's er zelf uithalen – perfect om in te lijsten of cadeau te doen. Bij elk PictureBook krijg je de uitgekozen foto's digitaal via onze app.

Losse prijzen 
1 foto digitaal, €20,99
1 foto afgedrukt (15x20cm), €15,99

PictureBooks
Aantal foto's
Standaard 20x30cm Mini 15x20cm Combi
van beide formaten
55er-Book
ALL INCLUSIVE
(alle foto`s digitaal)
499,99 439,99 539,99
50er-Book 469,99 409,99 509,99
45er-Book 439,99 379,99 479,99
40er-Book 399,99 349,99 449,99
35er-Book 359,99 319,99 399,99
30er-Book 319,99 289,99 359,99
25er-Book 279,99 249,99 319,99
20er-Book 239,99 199,99 279,99
15er-Book 199,99 159,99 239,99
10er-Book 149,99 119,99 189,99

Fotoshoot Checklist:

 1. Action: Onze fotografen zorgen voor een fijne sfeer tijdens de fotoshoot. Vergeet niet een speeltje voor je huisdier mee te nemen, zodat hij zich lekker thuis voelt. Een huisje voor je muisje? Meenemen!
 2. Snoepjes: Neem gerust snoepjes mee voor je huisdier, om hem te belonen voor een goede pose.
 3. Hele grote of hele kleine dieren: wij fotograferen wij huisdieren mits onze apparatuur en studioruimte het toelaat. Exotische huisdieren zoals slangen en spinnen zijn bij ons ook welkom.
 4. Drinken: Tijdens de fotoshoot zetten wij een waterbak neer voor je huisdier.
 5. Wil jij mee op de foto? Ok! Neem gewoon wat passende outfits mee naar de fotoshoot. Als je wil kun je professionele make-up bijboeken.

Gallery

Dierenfotografie - Jij en je kleine vriend

Of het nou een hond, kat, muis, vogel (ja, je leest het goed) of exotisch dier als spin of slang is: wij maken van jouw huisdier onvergetelijke foto’s - een herinnering voor het leven. Je huisdier en jijzelf zullen zich bij ons op het gemak voelen. Jullie gaan knuffelen, kusjes uitdelen, spelen of cool poseren, helemaal zoals jij het wilt! Onze speciaal opgeleide fotografen zullen jullie daarbij helpen en helemaal in de spotlights zetten!

Gooi er een schepje bovenop

Onze meest geliefde Dieren fotoshoot is de Deluxe Dieren fotoshoot. We voegen een coole add-on toe zoals beamer-projectie of kleurrijke confetti. Er zijn geen grenzen, het kan bij ons niet gek genoeg! Wij maken onze foto’s precies zoals jij het wilt. Breng je leukste accessoires mee of het speelgoed van jouw trouwe viervoeter mee en onze fotografen gebruiken deze heel graag tijdens de fotoshoot! 

Bij onze Basic Dieren fotoshoot staan jullie in het middelpunt. Het maakt niet uit of je nou een ervaren fotomodel bent of niet, onze professionele fotografen zullen jullie helpen met creatieve poses, zodat jij je helemaal kan focussen op je lieve beestige vriendje(s).

Tips voor jouw Dieren fotoshoot

Neem het favoriete speeltje van je huisdier mee naar de fotoshoot om hem helemaal op zijn gemak te stellen en lekker kan spelen! Voor een leuke sfeer tijdens de shoot zorgen onze fotografen! Meer tips voor je Dieren fotoshoot:

 • Neem iets lekkers mee voor je kleine vriendje, zo kan je elke goede pose belonen! 
 • Wij fotograferen alle huisdieren, zolang onze apparatuur en studioruimte het toelaten. Wij hopen dan ook op begrip voor het feit dat een olifant in onze studio lastig kan worden. Je bent wel altijd welkom met coole exotische dieren als spinnen en slangen!
 • Wil jij samen met je huisdier op de foto? Geen enkel probleem! Neem wat leuke outfits mee naar de fotoshoot. 
 • Voor verkoeling wordt ook gezorgd door onze fotografen! Een waterbak staat de gehele shoot klaar voor jouw huisdier.

PicturePeople - Altijd bij jou in de buurt

Je kunt onze fotostudio’s in alle grote steden van Nederland, Duitsland en Oostenrijk vinden. Onze Nederlandse fotostudio’s zijn gevestigd in Almere, Amstelveen, Den HaagMaastricht, Nijmegen en Rotterdam. De studio’s zijn uitgerust met de meest moderne print- en fototechnieken om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Met onze moderne en ontspannen sfeer zullen jij en je lieve beestje zich helemaal op het gemak voelen. 

Het perfecte cadeau voor elke dierenvriend

Geef je liefste een cadeau voor kerst, de verjaardag, of om de onvervangbare band tussen mens en dier vast te laten leggen met een Cadeaubon of giftcard van PicturePeople. Of wil je de ontwikkeling van jouw lieve huisdier vastleggen met professionele foto’s? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jou! Met onze “3 voor 2” pas geven we je namelijk de opnamekosten van een Basic-fotoshoot cadeau.