Ga naar de inhoud

Dieren fotoshoot

Afspraak maken

Dieren fotoshoot

Plezier met je huisdier - Ook jullie dieren zullen van hun 30 minutes of fame genieten.

Fotoshoots:

30 minuten fotoshoot 49,99€

 • Incl. 1 foto digitaal en geprint
 • Voor max. 3 deelnemers (incl. dieren)
 • Keuze uit meer dan 80 verschillende foto's

45 minuten fotoshoot 69,99€

 • Incl. 1 foto digitaal en geprint
 • Voor max. 6 deelnemers (incl. dieren)
 • Keuze uit meer dan 100 verschillende foto's

60 minuten fotoshoot 99,99€

 • Incl. 1 foto digitaal en geprint
 • Vanaf 7 deelnemers (incl. dieren)
 • Keuze uit meer dan 120 verschillende foto's

Hoeveel kost een foto?

U kiest de foto's die u mooi vindt na de fotoshoot. U beslist hoeveel foto's u wilt en u profiteert van onze fotopakketten.

PictureBookss

Aantal Download + Kleine afdrukken Download + Grote afdrukken Download + Combi afdrukken
10 foto's € 149,99 € 189,99 € 229,99
15 foto's € 189,99 € 229,99 € 269,99
20 foto's € 229,99 € 269,99 € 309,99
30 foto's € 309,99 € 349,99 € 389,99
40 foto's € 389,99 € 429,99 € 469,99
50 foto's € 469,99 € 509,99 € 549,99
all inclusive
(alle foto's downloaden, 55 afdrukken)
€ 489,99 € 529,99 € 569,99

Dierenfotografie - Jij en je kleine vriend

Of het nou een hond, kat, muis, vogel (ja, je leest het goed) of exotisch dier als spin of slang is: wij maken van jouw huisdier onvergetelijke foto’s - een herinnering voor het leven. Je huisdier en jijzelf zullen zich bij ons op het gemak voelen. Jullie gaan knuffelen, kusjes uitdelen, spelen of cool poseren, helemaal zoals jij het wilt! Onze speciaal opgeleide fotografen zullen jullie daarbij helpen en helemaal in de spotlights zetten!

Gooi er een schepje bovenop

Onze meest geliefde Dieren fotoshoot is de Deluxe Dieren fotoshoot. We voegen een coole add-on toe zoals beamer-projectie of kleurrijke confetti. Er zijn geen grenzen, het kan bij ons niet gek genoeg! Wij maken onze foto’s precies zoals jij het wilt. Breng je leukste accessoires mee of het speelgoed van jouw trouwe viervoeter mee en onze fotografen gebruiken deze heel graag tijdens de fotoshoot! 
Bij onze Basic Dieren fotoshoot staan jullie in het middelpunt. Het maakt niet uit of je nou een ervaren fotomodel bent of niet, onze professionele fotografen zullen jullie helpen met creatieve poses, zodat jij je helemaal kan focussen op je lieve beestige vriendje(s).

Tips voor jouw Dieren fotoshoot

Neem het favoriete speeltje van je huisdier mee naar de fotoshoot om hem helemaal op zijn gemak te stellen en lekker kan spelen! Voor een leuke sfeer tijdens de shoot zorgen onze fotografen! Meer tips voor je Dieren fotoshoot:
 • Neem iets lekkers mee voor je kleine vriendje, zo kan je elke goede pose belonen! 
 • Wij fotograferen alle huisdieren, zolang onze apparatuur en studioruimte het toelaten. Wij hopen dan ook op begrip voor het feit dat een olifant in onze studio lastig kan worden. Je bent wel altijd welkom met coole exotische dieren als spinnen en slangen!
 • Wil jij samen met je huisdier op de foto? Geen enkel probleem! Neem wat leuke outfits mee naar de fotoshoot. 
 • Voor verkoeling wordt ook gezorgd door onze fotografen! Een waterbak staat de gehele shoot klaar voor jouw huisdier.

PicturePeople - Altijd bij jou in de buurt

Je kunt onze fotostudio’s in alle grote steden van Nederland, Duitsland en Oostenrijk vinden. Onze Nederlandse fotostudio’s zijn gevestigd in Amstelveen, Den Haag en Rotterdam. De studio’s zijn uitgerust met de meest moderne print- en fototechnieken om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Met onze moderne en ontspannen sfeer zullen jij en je lieve beestje zich helemaal op het gemak voelen. 

Het perfecte cadeau voor elke dierenvriend

Geef je liefste een cadeau voor kerst, de verjaardag, of om de onvervangbare band tussen mens en dier vast te laten leggen met een Cadeaubon of giftcard van PicturePeople. Of wil je de ontwikkeling van jouw lieve huisdier vastleggen met professionele foto’s? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jou! Met onze “3 voor 2” pas geven we je namelijk de opnamekosten van een Basic-fotoshoot cadeau.