Ga naar de inhoud

Erotiek fotoshoot

Afspraak maken

Erotische fotoshoot

Wil je sensuele en verleidelijke foto’s van jezelf?
Gaan we regelen! Wij maken je dromen waar in een van onze PicturePeople fotostudio’s. Met een erotische, boudoir fotoshoot belichten wij je mooiste kanten - stijlvol, persoonlijk en prachtig. 

Onze fotoshoots:

45 minuten fotoshoot 69,99€

  • Incl. 1 foto digitaal en geprint
  • Keuze uit meer dan 100 verschillende foto's

60 minuten fotoshoot 99,99€

  • Incl. 1 foto digitaal en geprint
  • Keuze uit meer dan 120 verschillende foto's

Hoeveel kost een foto?

U kiest de foto's die u mooi vindt na de fotoshoot. U beslist hoeveel foto's u wilt en u profiteert van onze fotopakketten.

PictureBookss

Aantal Download + Kleine afdrukken Download + Grote afdrukken Download + Combi afdrukken
10 foto's € 149,99 € 189,99 € 229,99
15 foto's € 189,99 € 229,99 € 269,99
20 foto's € 229,99 € 269,99 € 309,99
30 foto's € 309,99 € 349,99 € 389,99
40 foto's € 389,99 € 429,99 € 469,99
50 foto's € 469,99 € 509,99 € 549,99
all inclusive
(alle foto's downloaden, 55 afdrukken)
€ 489,99 € 529,99 € 569,99

Erotische & Boudoir fotoshoot - Pure Sensualiteit

Ben je al een tijdje op zoek naar sensuele en verleidelijke erotische foto's? Vervul dan je droom in een van onze fotostudio's. Of je nou een onschuldig naakt engeltje bent of femme fatale in leer, onze fotografen begeleiden en coachen je tijdens de fotoshoot in de meest verleidelijke poses met een fijn gevoel voor creativiteit en esthetiek. Samen met de fotograaf laat je jou wensen in vervulling gaan en gaan we op zoek naar de foto's die jij wilt. In absolute privacy in afgesloten studio's kan je je volledig op je gemak voelen en samen werken aan de mooiste foto's gewoon voor jezelf, omdat je het waard bent, of voor je partner als verrassing.

Klassiek elegant of sensueel met extra opties

Wil je iets speciaals? Dan is onze 45Min. erotische fotoshoot de keuze voor jou. We hebben spannende extra opties om de fotoshoot nog specialer te maken. Wat dacht je van een kussengevecht in lingerie met de veren die in het rond vliegen of een fotoshoot met beamer-projectie voor special effects? Niet voor niks is dit de meest gekozen erotische fotoshoot.
Ook bij de 30Min. erotische fotoshoot spatten de vonken er vanaf. Neem je favoriete accessoires mee, zoals sjaals, handboeien, maskers, etc. om de fotoshoot nog spannender te maken. Je kunt de foto's na de fotoshoot direct meenemen en je krijgt zelfs een gratis PicturePrint foto.

Tips voor je erotische of Boudoir fotoshoot

Het allerbelangrijkste is dat je je op je gemak voelt. En daar zullen onze professionele fotografen (vraag eventueel speciaal naar een vrouwelijke fotograaf) voor zorgen. We werken met een erotische fotoshoot veel met licht en schaduwen, om zo de spanning en de sensualiteit het beste naar voren te laten komen. En mocht je nou op een of andere manier problemen of een issue hebben met je lichaam of een bepaalde houding/pose bespreek dit met de fotograaf, want wij willen je van je mooiste kant laten zien.
Meer tips voor je fotoshoot:
  • Neem jij je goede humeur mee dan zorgen wij voor de rest. En als je het spannend vind hebben we zelfs een lekkere prosecco om de spanning wat weg te nemen.
  • Je haar en je nagels style je het beste gewoon even thuis. De final touch kan bij ons voor de spiegel.
  • Stel je favoriete outfits zelf samen voor de fotoshoot gewoon thuis in alle rust. Pas nieuwe setjes alvast en kijk welke je het mooist vind. Je kan er meerdere meenemen wij hebben de mogelijkheid tot verkleden.
  • Kom je er zelf niet uit welke lingerie setje je het mooist vind neem ze dan allebei mee dan kunnen we je adviseren.
  • Vergeet je hoge hakken niet, die helpen je silhouet nog mooier te maken.
  • Ga in de dagen vlak voor de shoot niet naar de zonnebank of zorg in ieder geval dat je niet verbrand. Dat zou zonde zijn... Ook is het belangrijk dat je comfortabele kleding draagt die geen afdrukken achter laat. Zou zonde zijn nu je zo in je blootje staat.

PicturePeople - de fotograaf bij jou in de buurt

Wij maken een einde aan de stoffige fotostudio's met ouderwetse fotografie. Bovendien strijden we tegen vieze, foute praktijken. Bij ons tref je geen saaie bedoeling in de fotostudio! Onze fotostudio's bevinden zich op de beste locaties, modern en opwindend - het belangrijkste is dat je, je op je gemak voelt. Voor het nodige beetje privacy bij intieme fotoshoots bieden we aparte ruimtes waarin u zich privé kunt voelen. Bovendien zorgen onze professionele fotografen voor een aangename feelgood-sfeer zonder stress. Met meer dan 50 fotostudio's in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, kunt u ons heel gemakkelijk bereiken in Amstelveen, Maastricht, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen of Almere

Erotische fotoshoot voor jou? Of als spannend cadeautje.

Zoek je nog een spannend cadeautje voor je partner voor Valentijnsdag, kerst of voor jullie huwelijks jubileum. Keuze genoeg: cadeaubon met wenskaart en stijlvolle geschenkverpakking of digitaal als PDF. Naast de klassieke cadeaubonnen bieden wij je onze “3 for 2 pass"  waarmee wij je 2x de opnamekosten voor een fotoshoot cadeau geven.