45 min. erotische fotoshoot voor € 69,99

45 min. erotische fotoshoot

Wil je sensuele en verleidelijke foto’s van jezelf?
Gaan we regelen! Wij maken je stoute dromen waar in een van onze PicturePeople fotostudio’s. Met een erotische, boudoir fotoshoot belichten wij je mooiste kanten - stijlvol, persoonlijk en prachtig.

 • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten
 • Twee outfits - Show your styles
 • Keuze uit meer dan 80 verschillende foto's.
 • Inclusief één foto digitaal en geprint op 15x20 cm.

60 min. Erotische fotoshoot voor € 99,99

60 min. Erotische fotoshoot

De erotische fotoshoot met extra creatieve opties!

Er zijn tal van spannende extra opties die de fotoshoot echt speciaal maken. Gouden glitters, erotische koppelfotoshoot of bijzondere beamer effecten. Aan jou de keuze!

 • Ong. 60 minuten fotoshoot
 • De fotoshoot is voor twee personen
 • Drie eigen outfits – zelf samengesteld
 • Coole add-ons: beamer projectie, bodypaint, je eigen idee – alles is mogelijk.
 • Je selecteert je lievelingsfoto's uit ong. 100 verschillende opnames.
 • Inclusief één foto digitaal en geprint op 15x20 cm.

Prijzen

Picture-Book Prijscourant PicturePeople

Wil je meer foto's mee naar huis nemen? Ontdek onze PictureBooks! Dit maakt ze zo speciaal: elke pagina is een foto uit je familie fotoshoot in de beste PicturePrint kwaliteit EN jullie kunnen de pagina's er zelf uithalen – perfect om in te lijsten of cadeau te doen. Bij elk PictureBook krijg je de uitgekozen foto's digitaal via onze app.

Losse prijzen 

• 1 foto als digitaal bestand voor 29,99
• 1 foto als kleine afdruk, 15x20 cm voor 24,99
• 1 foto als grote afdruk, 20x30 cm voor 29,99
Alle prijzen zijn incl. BTW

Fotoshoot Checklist:

 1. Action: Onze fotografen zorgen voor een fijne sfeer tijdens de shoot.
 2. Make-up: Een mooie natuurlijke look, waarin jij je goed voelt is het mooiste op de foto. Je Make-up, haren en nagels kun je thuis al stylen.
 3. Styling: Kies voor je fotoshoot wat setjes uit die je leuk vindt. Gedurende de fotoshoot kunnen wij je helpen te bepalen welke look het mooiste zal uitkomen.
 4. Vermijd bezoeken aan de zonnebank vlak voor de shoot om strepen te voorkomen.
 5. Om afdrukken op je huid te voorkomen raden wij aan om, een half uur voor je fotoshoot, wat lossere kleding aan te trekken en eventueel je bh-bandje wat losser te maken.
 6. Accessoires: Met sierraden, sjaaltjes of mooie hakken maak je de look compleet. Neem dus vooral mee waar jij gek op bent, maar vergeet niet – less is more. Jij moet natuurlijk in het middelpunt staan op de foto’s.

Galerie

Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot
Erotiek fotoshoot

Geef een fotoshoot cadeau!

Erotische & Boudoir fotoshoot - Pure Sensualiteit

Ben je al een tijdje op zoek naar sensuele en verleidelijke erotische foto's? Vervul dan je droom in een van onze fotostudio's. Of je nou een ontschuldig naakt engeltje bent of femme fatale in leer, onze fotografen begeleiden en coachen je tijdens de fotoshoot in de meetst verleidelijke poses met een fijn gevoel voor creativiteit en esthetiek. Samen met de fotograaf laat je jou wensen in vervullig gaan en gaan we op zoek naar de foto's die jij wilt. In absolute privacy in afgesloten studio's kan je je volledig op je gemak voelen en samen werken aan de mooiste foto's gewoon voor jezelf, omdat je het waard bent, of voor je partner als verrassing.

Klassiek elegant of sensueel met extra opties

Wil je iets speciaals? Dan is onze Deluxe erotische fotoshoot de keuze voor jou. We hebben spannende extra opties om de fotoshoot nog specialer te maken. Wat dacht je van een kussengevecht in lingerie met de veren die in het rond vliegen of een fotoshoot met beamer-projectie voor special effects? Niet voor niks is dit de meest gekozen erotische fotoshoot.

Ook bij de Basic erotische fotoshoot spatten de vonken er vanaf. Neem je favoriete accessoires mee, zoals sjaals, handboeien, maskers, etc. om de fotoshoot nog spanennder te maken. Je kunt de foto's na de fotoshoot direct meenmen en je krijgt zelfs een gratis PicturePrint foto.

Tips voor je erotische of Boudoir fotoshoot

Het allerbelangrijkste is dat je je op je gemak voelt. En daar zullen onze professionele fotografen (vraag eventueel speciaal naar een vrouwelijke fotograaf) voor zorgen. We werken met een erotische fotoshoot veel met licht en schaduwen, om zo de spanning en de sensualitiet het beste naar voren te laten komen. En mocht je nou op een of andere manier problemen of een issue hebben met je lichaam of een bepaalde houdig/pose bespreek dit met de fotograaf, want wij willen je van je mooiste kant laten zien.

Meer tips voor je fotoshoot:

 • Neem jij je goede humeur mee dan zorgen wij voor de rest. En als je het spannend vind hebben we zelfs een lekkere prosecco om de spanning wat weg te nemen.
 • Je haar en je nagels style je het beste gewoon even thuis. De final touch kan bij ons voor de spiegel.
 • Stel je favouriete outfits zelf samen voor de fotoshoot gewoon thuis in alle rust. Pas nieuwe setjes alvast en kijk welke je het mooist vind. Je kan er meerdere meenemen wij hebben de mogelijkheid tot verkleden.
 • Kom je er zelf niet uit welke lingerie setje je het mooist vind neem ze dan allebei mee dan kunnen we je adviseren.
 • Vergeet je hoge hakken niet, die helpen je silhouet nog mooier te maken.
 • Ga in de dagen vlak voor de shoot niet naar de zonnebank of zorg in ieder geval dat je niet verbrand. Dat zou zonde zijn... Ook is het belangrijk dat je confortabele kleding draagt die geen afdrukken achter laat. Zou zonde zijn nu je zo in je blootje staat.

PicturePeople - de fotograaf bij jou in de buurt

Wij maken een einde aan de stoffige fotostudio's met ouderwetse fotografie. Bovendien strijden we tegen vieze, foute praktijken. Bij ons tref je geen saaie bedoeling in de fotostudio! Onze fotostudio's bevinden zich op de beste locaties, modern en opwindend - het belangrijkste is dat je, je op je gemak voelt. Voor het nodige beetje privacy bij intieme fotoshoots bieden we aparte ruimtes waarin u zich privé kunt voelen. Bovendien zorgen onze professionele fotografen voor een aangename feelgood-sfeer zonder stress. Met meer dan 50 fotostudio's in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, kunt u ons heel gemakkelijk bereiken in Amstelveen, Maastricht, Den HaagRotterdam, Nijmegen of Almere

Erotische fotoshoot voor jou? Of als spannend cadeautje.

Zoek je nog een spannend cadeautje voor je partner voor Valentijnsdag, kerst of voor jullie huwelijks jubileum .Keuze genoeg: cadeaubon met wenskaart en stijlvolle geschenkverpakking of digitaal als PDF. Naast de klassieke cadeaubonnen bieden wij je onze “3 for 2 pass"  waarmee wij je 2x de opnamekosten voor een fotoshoot cadeau geven.