Fotoparty
€ 24,99 per persoon

Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot

Het leven is één groot feest

Wij staan klaar met confetti of ballonnen om jullie fotoshoot lekker kleurrijk te maken. Gekke accessoires zoals brillen en hoedjes maken de party & foto’s nog leuker! 

 • Ong. 45 min. fotoshoot
 • Minimaal 4 personen.
 • Maximale aantal personen hangt af van de fotostudio
 • Coole Add-ons: confetti, veren alles kan!
 • Elke deelnemer ontvangt zijn/haar favoriete foto als afdruk
 • De hoofdpersoon krijgt zijn/haar favoriete foto als grote afdruk ingelijst van ons cadeau!

Party-upgrade
€5 per persoon

Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
 • Ong. 45 minuten fotoshoot.
 • Drie leuke outfits – zelf uitgezocht.
 • Jullie selecteren je lievelingsfoto's uit ong. 80 verschillende opnames.
 • Jullie ontvangen een gratis PicturePrint van 15x20 cm en dezelfde foto digitaal.

Prijzen

Picture-Book Prijscourant PicturePeople

Wil je meer foto's mee naar huis nemen? Ontdek onze PictureBooks! Dit maakt ze zo speciaal: elke pagina is een foto uit je familie fotoshoot in de beste PicturePrint kwaliteit EN jullie kunnen de pagina's er zelf uithalen – perfect om in te lijsten of cadeau te doen. Bij elk PictureBook krijg je de uitgekozen foto's digitaal via onze app.

Losse prijzen 
1 foto digitaal, €20,99
1 foto afgedrukt (15x20cm), €15,99

Geef een fotoshoot cadeau!

Gallery

Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot
Fotoparty - vrijgezellenfeest fotoshoot

Fotoshoot Checklist:

 1. Action: De fotografen brengen jullie in de stemming voor de fotoshoot.
 2. Styling: Spreek voor de fotoshoot samen af voor welke looks jullie gaan. Less is more - jeans en witte shirts werken altijd.
 3. Accessoires: Hoeden, brillen of jasjes kunnen de foto’s wat extra’s geven. Je kunt je look bij ons in de fotostudio altijd perfectioneren.
 4. Hair: Je haren stylen kun je vooraf thuis al doen. Als je wilt kun je hier altijd nog de finishing touches aan je look leggen.
 5. Make-up: Een natuurlijke look waarin jij je goed voelt werkt het mooiste.

Fotoparty | Vrijgezellenfeest - Het leven is een feest!

Op zoek naar een cool idee voor een vrijgezellenfeest? Willen jullie een vriendin verrassen voor haar verjaardag? Of heb je gewoon zin in een Fotoparty met al je beste vriendinnen? Dan is onze Fotoparty het perfecte idee! Het maakt niet uit of je met 4 of 14 personen komt, wij hebben geschikte fotostudio’s en onze fotografen hebben super coole ideeën om jullie als groep en als individuen in de spotlight te zetten. Om in de stemming te komen voor het vrijgezellenfeestje of de feestavond, verwelkomen wij jullie met onze enige echte PicturePeople-Prosecco.

Je kunt je Fotoparty zo gek maken als je wil!

Laat je creativiteit de vrije loop - een kroontje voor de bruid, ballonnen of andere gekke accessoires als hoedjes en zonnebrillen - je mag alles meenemen naar jullie fotoshoot! En als het echt niet gek genoeg kan, hebben wij ook nog geweldige opties voor jullie:

 • Optie 1: Gek, gekker, jullie Fotoparty! Maximaal volume toegestaan -  wij fotograferen jullie op een toffe locatie in de omgeving van onze studio waar jullie je echt kunnen uitleven! Het aantal personen hiervoor is onbeperkt.
 • Optie 2: Beamer effecten - Wij projecteren met een beamer coole achtergronden of designs op jullie en creëren hiermee unieke foto’s. Voor een onvergetelijke ervaring is deze optie met maximaal 5 personen.
 • Optie 3: Kussengevecht - Heb een heus gevecht met kussens en laat de veren maar vliegen! Ook hierbij is de ervaring het allerleukst met maximaal 5 personen.

Daarnaast ontvang je bij de Party-upgrade een heerlijke PicturePeople-prosecco. Proost!

Vond je de fotoshoot leuk? Gun jezelf een mooie Beauty fotoshoot voor jou alleen! Of geniet van een leuke tijd met je lief tijdens onze Koppel fotoshoots.

Tips voor een feestelijke Fotoparty

Het belangrijkste is dat jullie plezier kunnen maken en zich op het gemak voelen, onze fotografen zorgen voor de rest. Je gaat de bruid natuurlijk verrassen! Daardoor geen tijd voor party make-up? Het is mogelijk om voor de bride-to-be professionele visagie bij te boeken. 
Voordat het feest losbarst, hier nog wat tips:

 • Als je nog geen matchende outfits hebt afgesproken als groep, dan is dit het moment. Zet de bruid met een stralende outfit in het middelpunt en kies een gezamenlijke accessoire, die de groep tot een eenheid maakt! 
 • Probeer grote afdrukken, teksten of drukke printjes op kleding te vermijden. Dit leidt namelijk erg af op beeld.

PicturePeople - de fotostudio bij jou in de buurt

Studiofotografie een ouderwets imago? Niet bij PicturePeople! Al onze fotostudio’s zijn modern ingericht en  daarmee een perfecte locatie voor jouw Fotoparty. Verder zijn onze studio’s uitgerust met de meest moderne print- en fototechnieken en apparatuur, waarmee de mooiste beelden je voor altijd bij zullen blijven als herinnering. Je kunt onze studio’s vinden in Almere, Amstelveen, Maastricht, NijmegenDen Haag en Rotterdam, en in vele grote steden in Duitsland en Oostenrijk.

Verras jullie bride-to-be met een giftcard

Na de waardevolle maar ook stressvolle tijd met vrienden en familie is het tijd voor ontspanning! Met een Beauty fotoshoot of een Erotiek fotoshoot mag de bruid zichzelf een verwen-momentje gunnen! Een giftcard van PicturePeople, een persoonlijk cadeau.