30 min. fotoshoot € 49,99

Gezin & Familie Fotoshoot

Voor onvergetelijke familiefoto's

We maken uw fotoshoot van het gezin tot een echt hoogtepunt. Of het nu met kinderen, grootouders of een samengesteld gezin is, wij beloven u onvergetelijke herinneringen voor de hele familie.

 • Fotoshoot van ongeveer 30 minuten
 • Twee outfits - Show your styles
 • Voor 3 personen
 • Keuze uit meer dan 60 verschillende foto's.
 • Je kiest één gratis PicturePrint van 15x20 cm en krijgt deze ene foto ook digitaal. Daarna maak je de keuze hoeveel foto's je erbij koopt.

45 min. fotoshoot € 69,99

Gezin & Familie Fotoshoot

Zo haal je nog meer uit je fotoshoots
Nu is het tijd om echt los te gaan. Wij kliederen met verf, doen kussengevechten, gooien met confetti, kortom we maken er een hele leuke fotoshoot van. Vraag de fotograaf naar de mogelijkheden.

 • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten
 • Onze Add-Ons: Confetti alles kan.
 • Drie outfits - Show your styles
 • Voor 6 personen
 • Keuze uit meer dan 80 verschillende foto's.
 • Je kiest één gratis PicturePrint van 15x20 cm en krijgt deze ene foto ook digitaal.

60 min. fotoshoot € 99,99

Gezin & Familie Fotoshoot

De buitenlucht in

Met onze premium fotoshoot gaan we samen naar buiten om mooie natuurlijke foto's van jullie te maken. In de buurt van de fotostudio hebben we tal van mooie en leuke opties.

 • Fotoshoot van ongeveer 60 minuten
 • Bezoek een outdoor locatie (in de buurt van de studio) in de natuur of in een urban omgeving. Elke fotostudio heeft in de omgeving prachtige fotoshoot locaties.
 • Natuurlijk neemt onze professionele fotograaf alle State-of-the-Art techniek mee.
 • Keuze uit meer dan 100 verschillende foto's.
 • Vanaf 7 personen
 • Inclusief één foto digitaal en geprint op 15x20 cm.

Trouwens:

Home sweet home - wij kunnen natuurlijk ook bij jullie thuis of op jullie lievelingsplek komen fotograferen. Wij zijn erbij!

Prijzen

Picture-Book Prijscourant PicturePeople

Wil je meer foto's mee naar huis nemen? Ontdek onze PictureBooks! Dit maakt ze zo speciaal: elke pagina is een foto uit je familie fotoshoot in de beste PicturePrint kwaliteit EN jullie kunnen de pagina's er zelf uithalen – perfect om in te lijsten of cadeau te doen. Bij elk PictureBook krijg je de uitgekozen foto's digitaal via onze app.

Losse prijzen 

• 1 foto als digitaal bestand voor 29,99
• 1 foto als kleine afdruk, 15x20 cm voor 24,99
• 1 foto als grote afdruk, 20x30 cm voor 29,99
Alle prijzen zijn incl. BTW

Fotoshoot Checklist:

 1. Action: De fotografen brengen jullie in de stemming voor de fotoshoot.
 2. Styling: Spreek voor de fotoshoot samen af voor welke looks jullie gaan. Less is more - jeans en witte shirts werken altijd.
 3. Accessoires: Hoeden, brillen of jasjes kunnen de foto’s wat extra’s geven. Je kunt je look bij ons in de fotostudio altijd perfectioneren.
 4. Hair: Je haren stylen kun je vooraf thuis al doen. Als je wilt kun je hier altijd nog de finishing touches aan je look leggen.
 5. Make-up: Een natuurlijke look waarin jij je goed voelt werkt het mooiste.

Gallery

Gezin & Familie Fotoshoot
Gezin & Familie Fotoshoot
Gezin & Familie Fotoshoot
Gezin & Familie Fotoshoot
Gezin & Familie Fotoshoot
Gezin & Familie Fotoshoot
Gezin & Familie Fotoshoot
Gezin & Familie Fotoshoot
Gezin & Familie Fotoshoot
Gezin & Familie Fotoshoot
Gezin & Familie Fotoshoot

Geef een fotoshoot cadeau!

De meest gezinsvriendelijke fotostudio!

PicturePeople is verkozen tot meest gezinsvriendelijke fotostudio! We zullen jullie gastvrij ontvangen in een relaxte fotostudio met fotografen die speciaal zijn opgeleid om uw kleine sterren een geweldige ervaring te geven. Wij weten dat vooral bij kleine kinderen er vaak wat uitdagingen zijn, maar met onze ervaring toveren wij zo een glimlach op het gezicht van de kids. We kunnen ze ook nog eens extra verrassen met bellenblaas of confetti. We maken er echt wat leuks van met als aandenken de prachtige foto’s. Dit zijn mooiste foto’s voor opa en oma en misschien wel extra leuk als ze gewoon meekomen voor een mooi familieportret.

"Maximaal plezier”

Onze absolute hit is deluxe familiefotoshoot. Met confetti, vingerverf, kussengevecht met rondvliegende veren of speciale beamer speciale effecten maken we iets bijzonders van een normale fotoshoot. Maar de echte speciale ervaring krijg je met onze Premium fotoshoots, waarbij je samen met de fotograaf in de omgeving van de studio unieke beelden gaat maken. Zo krijg je nog meer natuurlijke familiefoto's. Maar zelfs bij de basic fotoshoot van het gezin is het plezier niet te kort. Teamwerk is hier een vereiste, samen met je gezinnetje, je eigen creativiteit is natuurlijk top, maar vaak heb je niet zoveel nodig om emotionele beelden te schieten van je familie.

Tips voor je familie fotoshoot

Voor de perfecte familiefoto’s heb je natuurlijk een mooi lach nodig, bij al het andere ondersteunen onze professionele fotografen je met liefde. Hieronder alvast een aantal tips 6 tricks die je fotoshoot nog beter en mooier zullen maken.

- Styling: Spreek voor de fotoshoot samen af voor welke looks jullie gaan. Casual of juist heel netjes? Bont en kleurrijk of juist simpel wit met jeans. 
- Vermijd grote opdrukken op kleding, maar ook kleine motieven zoals een streepjes blouse raden we af.
- Accessoires: Hoeden, brillen of jasjes kunnen de foto’s wat extra’s geven. Je kunt je look bij ons in de fotostudio altijd perfectioneren.
Hair: Je haren stylen kun je vooraf thuis al doen. Als je wilt kun je hier altijd nog de finishing touches aan je look leggen.
Make-up: Een natuurlijke look waarin jij je goed voelt werkt het mooiste. Voor de dames kan er professionele make-up bijgeboekt worden.

PicturePeople - de fotograaf bij jou in de buurt

Met meer dan 50 fotostudio's in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, kunt u ons heel gemakkelijk bereiken in Amstelveen, Maastricht, Rotterdam, Den HaagNijmegen of Almere. Bij ons tref je geen saaie bedoeling in de fotostudio! Onze fotostudio's bevinden zich op de beste locaties, modern en opwindend - het belangrijkste is dat je, je op je gemak voelt. Voor het nodige beetje privacy bij intieme fotoshoots bieden we aparte ruimtes waarin u zich privé kunt voelen. Bovendien zorgen onze professionele fotografen voor een aangename feelgood-sfeer zonder stress.

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Als cadeau voor Kerstmis, een verjaardag of een ander jubileum, met een cadeaubon van PicturePeople heb je altijd succes. En we hebben iets heel speciaals voor je, want met onze Babypas of de "3 voor 2" Pass geven we je bovendien de opnamekosten voor een fotoshoot cadeau.