Ga naar de inhoud

Kids fotografie

Afspraak maken

Kids fotografie

De spannende beleving voor jong en oud
Onze leuke kids shoot is een succesformule. Niet alleen de kleine modelletjes zijn enthousiast - ouders en grootouders genieten ook van de bijzondere fotoshoot momenten. 

Fotoshoots:

30 minuten fotoshoot 49,99€

 • Incl. 1 foto digitaal en geprint
 • Voor max. 3 personen
 • Keuze uit meer dan 80 verschillende foto's
 • Let op: Met kinderen jonger dan 2 jaar moet ten minste de shoot van 45 minuten worden geboekt.

45 minuten fotoshoot 69,99€

 • Incl. 1 foto digitaal en geprint
 • Voor max. 6 personen
 • Keuze uit meer dan 100 verschillende foto's

60 minuten fotoshoot 99,99€

 • Incl. 1 foto digitaal en geprint
 • Vanaf 7 personen
 • Keuze uit meer dan 120 verschillende foto's

PAW Patrol Photo Shoot Upgrade 

A photo shoot full of adventure and unforgettable memories for your kids. For only 30€ you can book the PAW Patrol photo shoot as an upgrade to your kids photo shoot and give your kids a treat. In addition to beautiful, classic family photos, we also offer you the full PAW Patrol fun!
 • Photo shoot for up to 3 people
 • 3 photos as printout and file included - for real PAW Patrol fans with PAW Patrol frame
 • 1 poster in 40x60 cm with your PAW Patrol hero
 • PAW Patrol surprise
Here's how: Select the PAW Patrol Shooting Upgrade in the booking process under Addons.

Hoeveel kost een foto?

U kiest de foto's die u mooi vindt na de fotoshoot. U beslist hoeveel foto's u wilt en u profiteert van onze fotopakketten.

PictureBookss

Aantal Download + Kleine afdrukken Download + Grote afdrukken Download + Combi afdrukken
10 foto's € 149,99 € 189,99 € 229,99
15 foto's € 189,99 € 229,99 € 269,99
20 foto's € 229,99 € 269,99 € 309,99
30 foto's € 309,99 € 349,99 € 389,99
40 foto's € 389,99 € 429,99 € 469,99
50 foto's € 469,99 € 509,99 € 549,99
all inclusive
(alle foto's downloaden, 55 afdrukken)
€ 489,99 € 529,99 € 569,99

De mooiste foto's van je kinderen!

PicturePeople is verkozen tot meest gezinsvriendelijke fotostudio, omdat wij ons focussen op het gezin! Onze professionele fotografen werken dag in dag uit met kinderen in onze fotostudio's. En weten dat niet alle kinderen meteen als een volleerde Doutzen Kroes voor de camera staan. We geven de kinderen de aandacht die ze verdienen en met de juiste voorbereiding een een dosis geduld bereiken we prachtige resultaten. De kids fotoshoot word een ware belevenis en de fotograaf zal betoverende foto's maken als aandenken voor later.
Natuurlijk doen we ook schoolfotografie! Een waar feest voor kinderen, juffen en meesters.

Veel mooier dan de schoolfoto's - Professionele kinderfotografen

Onze fotografen door meer dan duizenden fotoshoots per jaar en fotograferen vele kids. Dee ruime ervaring en goede scholing zorgt ervoor dat de fotograaf de mooiste foto's kan maken, die je jaren later nog steed met een lach terugkijkt.
Een extra dosis plezier! De favoriete van elk kind is onze Deluxe kids fotoshoot. Hier kunnen de kleine rakkers zich echt helemaal laten gaan. Gooien met confetti, bellenblazen, kussengevecht totdat de veren in het rond vliegen, kliederen met vingerverf er zijn opties genoeg. En heb je zelf coole ideeën... Kom maar op! Prinsessen fotoshoot of Superhelden fotoshoot het maakt niet. We maken er een ware belevenis van. 
Met onze Basic kids fotoshoot zetten wij uw kind in de spotlight. We zorgen er voor dat hij of zij helemaal relaxed is en dan gaan kind en fotograaf samenwerken aan de mooiste foto's voor papa, mama, oma en opa. Onze fotografen zorgen voor unieke en bijzondere foto's met grote waarde voor later.

Tips voor een relaxte maar cool kids fotoshoot.

De styling van je kleine trots kan je het beste alvast thuis doen. De laatste hand leg je er nog even aan bij ons in de studio in de styling hoek. Voor de moeders is het mogelijk om een professionele make-up bij te boeken, want mama dikke kans dat jij ook even op de foto gaat.
Do's & Don'ts bij kinderfotografie:
 • Neem hun favoriete knuffel mee. Met hun trouwe vriend zal je kind zich sneller op z'n gemak voelen en bovendien is de knuffel vaak onderdeel van het leven van je kind en des te belangrijker om vast te leggen voor later.
 • De fotoshoot zal het beste verlopen als uw kind fit is. Dus plan het tijdstip goed. Niet aan het einde van een schooldag of precies tijdens het middagdutje. Houd rekening met de dagelijkse routine.
 • Bedenk goed wat je ze aan doet. Een goede voorbereiding op de outfit gaat het eindresultaat zoveel meerwaarde brengen. Er is bij ons de mogelijkheid om van outfit te wisselen, dus zorg voor meerdere leuke outfits.
 • Neem speelgoed of andere props mee. Hoe gaaf is het om je sport outfit met hockey stick of met je judo-pak op de foto te gaan? Maar ook een stoer leren jack en een zonnebril is ook altijd cool!
 • Doe niet te drukke shirts aan met heftige patronen of dunne strepen. Dat leidt alleen maar af van het kind, waar het uiteindelijk om gaat.
 • We hebben afsluitbare ruimtes waar we in alle rust en privacy een fotoshoot kunnen doen.

PicturePeople - de fotograaf bij jou in de buurt

Met meer dan 50 fotostudio's in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, kunt u ons heel gemakkelijk bereiken in AmstelveenRotterdam of Den Haag. Bij ons tref je geen saaie bedoeling in de fotostudio! Onze fotostudio's bevinden zich op de beste locaties, modern en opwindend - het belangrijkste is dat je, je op je gemak voelt. Voor het nodige beetje privacy bij intieme fotoshoots bieden we aparte ruimtes waarin u zich privé kunt voelen. Bovendien zorgen onze professionele fotografen voor een aangename feelgood-sfeer zonder stress.

Het ideale cadeau voor papa en mama!

Geef niet een normale fotoshoot, maar een ware fotoshoot belevenis met onze cadeaubonnen en gift cards zorg je voor een lach op het gezicht van je ouders. Keuze genoeg: cadeaubon met wenskaart en stijlvolle geschenkverpakking of digitaal als PDF.