Basic Kids
Fotoshoot € 39

De spannende beleving voor jong en oud
Onze leuke kids shoot is een succesformule. Niet alleen de kleine modelletjes zijn enthousiast - ouders en grootouders genieten ook van de bijzondere fotoshoot momenten. 

 • Fotoshoot van ongeveer 30 minuten
 • Twee outfits - Show your styles
 • Voor nog persoonlijkere foto's neem jouw lievelingsspeelgoed (knuffel of pop, prinsessenkroon of superheldmasker, Barbie of G.I. Joe, raceauto of poppenwagen, voetbal of hockeystick) mee.
 • Professionele Make-Up optioneel bij te boeken tegen een meerprijs van 15 euro per persoon. (maximaal 3 Make-Ups per fotoshoot)
 • Keuze uit meer dan 60 verschillende foto's.
 • Je kiest één gratis PicturePrint van 15x20 cm en krijgt deze ene foto ook digitaal. Daarna maak je de keuze hoeveel foto's je erbij koopt.
 • Na aankoop heb je de volledige particuliere gebruikersrechten van de foto's. Bekijk voor commercieel gebruik onze zakelijke website.

Deluxe Kids fotoshoot voor € 59

Nog meer plezier tijdens onze fotoshoot voor kinderen.

Want met een speciale leuke Add-On haal nog meer uit je fotoshoot.

 • Bij deze fotoshoot is de Basic fotoshoot inbegrepen
 • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten
 • Onze Add-Ons: Confetti, kussengevecht, kliederen met verf,  alles kan.
 • Drie outfits - Show your styles
 • Voor nog persoonlijkere foto's neem jouw lievelingsspeelgoed (knuffel of pop, prinsessenkroon of superheldmasker, Barbie of G.I. Joe, raceauto of poppenwagen, voetbal of hockeystick) mee.
 • Professionele Make-Up optioneel bij te boeken tegen een meerprijs van 15 euro per persoon. (maximaal 3 Make-Ups per fotoshoot)
 • Keuze uit meer dan 80 verschillende foto's.
 • Je kiest één gratis PicturePrint van 15x20 cm en krijgt deze ene foto ook digitaal. Daarna maak je de keuze hoeveel foto's je erbij koopt.
 • Na aankoop heb je de volledige particuliere gebruikersrechten van de foto's. Bekijk voor commercieel gebruik onze zakelijke website.

Premium fotoshoot voor € 99

Super schattige of super stoere Outdoor Kids fotoshoot

Met onze premium fotoshoot gaan we samen naar buiten om prachtige foto's van de kinderen te maken. In de buurt van de fotostudio hebben we tal van mooie en leuke opties.

 • Bij deze fotoshoot is de Basic fotoshoot en de Deluxe inbegrepen.
 • Fotoshoot van ongeveer 60 minuten
 • Bezoek een outdoor locatie (in de buurt van de studio) in de natuur of in een urban omgeving. Elke fotostudio heeft in de omgeving prachtige fotoshoot locaties.
 • Inclusief professionele make-up voor één persoon. Een tweede make-up kan op aanvraag worden geboekt.
 • Voor nog persoonlijkere foto's neem jouw lievelingsspeelgoed (knuffel of pop, prinsessenkroon of superheldmasker, Barbie of G.I. Joe, raceauto of poppenwagen, voetbal of hockeystick) mee.
 • Inclusief professionele Make-Up voor één persoon.
 • Keuze uit meer dan 100 verschillende foto's.
 • Je kiest drie gratis PicturePrint van 20x30 cm en krijgt deze foto's ook digitaal. Daarna maak je de keuze hoeveel foto's je erbij koopt.

Trouwens:

Natuurlijk kunnen wij jullie ook op een speciale locatie of gewoon lekker thuis fotograferen! Laat je informeren door onze fotografen.

Cool+Slim=PictureBooks!

Wil je meer foto's mee naar huis nemen? Ontdek onze PictureBooks! Dit maakt ze zo speciaal: elke pagina is een foto uit je familie fotoshoot in de beste PicturePrint kwaliteit EN jullie kunnen de pagina's er zelf uithalen – perfect om in te lijsten of cadeau te doen. Bij elk PictureBook krijg je de uitgekozen foto's digitaal via onze app.

Losse prijzen 
1 foto digitaal, €20,99
1 foto afgedrukt (15x20cm), €15,99

PictureBooks
Aantal foto's
Standaard 20x30cm Mini 15x20cm Combi
van beide formaten
55er-Book
ALL INCLUSIVE
(alle foto`s digitaal)
499,99 439,99 539,99
50er-Book 469,99 409,99 509,99
45er-Book 439,99 379,99 479,99
40er-Book 399,99 349,99 449,99
35er-Book 359,99 319,99 399,99
30er-Book 319,99 289,99 359,99
25er-Book 279,99 249,99 319,99
20er-Book 239,99 199,99 279,99
15er-Book 199,99 159,99 239,99
10er-Book 149,99 119,99 189,99

Fotoshoot Checklist:

 1. Action: Onze fotografen zorgen voor een fijne sfeer tijdens de fotoshoot.
 2. Pret en plezier: De lievelingsknuffel of het favoriete speelgoed helpen de kleine te wennen aan de nieuwe omgeving. Bovendien kunnen we ze perfect in de shoot integreren. Neem vooral wat mee!
 3. Fit en wakker: Plan de afspraak dusdanig dat hij in het dagritme van je kind past. Op die manier kan alle energie tijdens de shoot gebruikt worden.
 4. Styling: Stel voor de fotoshoot een aantal outfits samen. Gedurende de fotoshoot kan er van look gewisseld worden. Prinsessenjurk of super stoer? De fotograaf kan jullie altijd adviseren wat het beste samen past.
 5. Mocht het nodig zijn, kan de shoot in een gesloten ruimte plaatsvinden.

Gallery

Geef een fotoshoot cadeau! Giftcard vanaf € 39

De mooiste foto's van je kinderen!

PicturePeople is verkozen tot meest gezinsvriendelijke fotostudio, omdat wij ons focussen op het gezin! Onze proffessonele fotografen werken dag in dag uit met kinderen in onze fotostudio's. En weten dat niet alle kinderen meteen als een volleerde Doutzen Kroes voor de camera staan. We geven de kinderen de aandacht die ze verdienen en met de juiste voorbereiding een een dosis geduld bereiken we prachtige resultaten. De kids fotoshoot word een ware belevenis en de fotograaf zal betoverende foto's maken als aandenken voor later.

Wil je een verjaardagsfeestje vieren met een echte fotoparty - geen probeem! Met onze bijzondere fotoshoot voor een kinderfeestje zorgen wij ervoor dat de kinderen een fantastische dag krijgen. Ze zullen er echt van genieten en de jarige job wordt flink in het zonnetje gezet met als aandenken mooie foto's voor thuis. En dat voor alle kinderen!

Natuurlijk doen we ook schoolfotografie! Een waar feest voor kinderen, juffen en meesters.

Veel mooier dan de schoolfoto's - Professionele kinderfotografen

Onze fotografen door meer dan duizenden fotoshoots per jaar en fotograferen vele kids. Dee ruime ervaring en goede scholing zorgt ervoor dat de fotograaf de mooiste foto's kan maken, die je jaren later nog steed met een lach terugkijkt.

Een extra dosis plezier! De favoriete van elk kind is onze Deluxe kids fotoshoot. Hier kunnen de kleine rakkers zich echt helemaal laten gaan. Gooien met confetti, bellenblazen, kussengevecht todat de veren in het rond vliegen, kliederen met vingerverf er zijn opties genoeg. En heb je zelf coole ideeën... Kom maar op! Prinsessen fotoshoot of Superhelden fotoshoot het maakt niet. We maken er een ware belevenis van. 

Met onze Basic kids fotoshoot zetten wij uw kind in de spotlight. We zorgen er voor dat hij of zij helemaal relaxed is en dan gaan kind en fotograaf samenwerken aan de mooiste foto's voor papa, mama, oma en opa. unze fotografen zorgen voor unieke en bijzondere foto's met grote waarde voor later.

Tips voor een relaxte maar cool kids fotoshoot.

De styling van je kleine trots kan je het beste alvast thuis doen. De laatste hand leg je er nog even aan bij ons in de studio in de styling hoek. Voor de moeders is het mogelijk om een professionele make-up bij te boeken, want mama dikke kans dat jij ook even op de foto gaat.

Do's & Don'ts bij kinderfotografie:

 • Neem hun favoriete knuffel mee. Met hun trouwe vriend zal je kind zich sneller op z'n gemak voelen en bovendien is de knuffel vaak onderdeel van het leven van je kind en des te belangrijker om vast te leggen voor later.
 • De fotoshoot zal het beste verlopen als uw kind fit is. Dus plan het tijdstip goed. Niet aan het einde van een schooldag of precies tijdens het middagdutje. Houd rekening met de dagelijkse routine.
 • Bedenk goed wat je ze aan doet. Een goede voorbereiding op de outfit gaat het eindresultaat zoveel meerwaarde brengen. Er is bij ons de mogelijkheid om van outfit te wisselen, dus zorg voor meerdere leuke outfits.
 • Neem speelgoed of andere props mee. Hoe gaaf is het om je sport outfit met hockey stick of met je judopak op de foto te gaan? Maar ook een stoer leren jack en een zonnebril is ook altijd cool!
 • Doe niet te drukke shirts aan met heftige partonen of dunne strepen. Dat leidt alleen maar af van het kind, waar het uiteindelijk om gaat.
 • We hebben afsluitbare ruimtes waar we in alle rust en privacy een fotoshoot kunnen doen.

PicturePeople - de fotograaf bij jou in de buurt

Met meer dan 50 fotostudio's in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, kunt u ons heel gemakkelijk bereiken in Amstelveen, Maastricht, Rotterdam, Nijmegen of Almere. Bij ons tref je geen saaie bedoeling in de fotostudio! Onze fotostudio's bevinden zich op de beste locaties, modern en opwindend - het belangrijkste is dat je, je op je gemak voelt. Voor het nodige beetje privacy bij intieme fotoshoots bieden we aparte ruimtes waarin u zich privé kunt voelen. Bovendien zorgen onze professionele fotografen voor een aangename feelgood-sfeer zonder stress.

Het ideale cadeau voor papa en mama!

Geef niet een normale fotoshoot, maar een ware fotoshoot belevenis met onze cadeaubonnen en gift cards zorg je voor een lach op het gezicht van je ouders. Keuze genoeg: cadeaubon met wenskaart en stijlvolle geschenkverpakking of digitaal als PDF. Naast de klassieke cadeaubonnen bieden wij u ons “3 for 2 pass"  of onze “babypass” aan waarmee wij u 2x de opnamekosten voor een fotoshoot cadeau geven. Super leuk ook voor een familie fotoshoot of een vriendinnen fotoshoot"