Basic voor € 39

Jullie zijn een dreamteam
Met onze geliefde fotoshoot voor koppels maken wij onvergetelijke en romantische foto's. Leg je liefde vast tijdens een Love fotoshoot.

 • Fotoshoot van ongeveer 30 minuten
 • Twee outfits - Show your styles
 • Professionele Make-Up optioneel bij te boeken tegen een meerprijs van 15 euro per persoon. (maximaal 3 Make-Ups per fotoshoot)
 • Keuze uit meer dan 60 verschillende foto's.
 • Je kiest één gratis PicturePrint van 15x20 cm en krijgt deze ene foto ook digitaal. Daarna maak je de keuze hoeveel foto's je erbij koopt.
 • Na aankoop heb je de volledige particuliere gebruikersrechten van de foto's. Bekijk voor commercieel gebruik onze zakelijke website

Upgrade naar een Deluxe fotoshoot is altijd mogelijk.

Deluxe voor € 59

Voor de eigenzinnige en unieke love foto's boek je een Deluxe fotoshoot

Want met een speciale leuke Add-On haal nog meer uit je fotoshoot.

 • Bij deze fotoshoot is de Basic fotoshoot inbegrepen
 • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten
 • Onze Add-Ons: Confetti, kussengevechten, rozenblaadjes, alles kan.
 • Drie outfits - Show your styles
 • Professionele Make-Up optioneel bij te boeken tegen een meerprijs van 15 euro per persoon. (maximaal 3 Make-Ups per fotoshoot)
 • Keuze uit meer dan 80 verschillende foto's.
 • Je kiest één gratis PicturePrint van 15x20 cm en krijgt deze ene foto ook digitaal. Daarna maak je de keuze hoeveel foto's je erbij koopt.
 • Na aankoop heb je de volledige particuliere gebruikersrechten van de foto's. Bekijk voor commercieel gebruik onze zakelijke website.

Premium voor €99

Romantisch hand in hand door het park lopen.

Wij leggen het vast! Met onze premium fotoshoot gaan we samen naar buiten om mooie natuurlijke foto's van jullie te maken. In de buurt van de fotostudio hebben we tal van mooie en leuke opties.

 • Bij deze fotoshoot is de Basic fotoshoot en de Deluxe inbegrepen.
 • Fotoshoot van ongeveer 60 minuten
 • Inclusief professionele make-up voor één persoon. Een tweede make-up kan op aanvraag worden geboekt.
 • Bezoek een outdoor locatie (in de buurt van de studio) in de natuur of in een urban omgeving. Elke fotostudio heeft in de omgeving prachtige fotoshoot locaties.
 • Natuurlijk neemt onze professionele fotograaf alle State-of-the-Art techniek mee.
 • Keuze uit meer dan 100 verschillende foto's.
 • Je kiest drie gratis PicturePrint van 20x30 cm en krijgt deze foto's ook digitaal. Daarna maak je de keuze hoeveel foto's je erbij koopt.

Cool+Slim=PictureBooks!

Wil je meer foto's mee naar huis nemen? Ontdek onze PictureBooks! Dit maakt ze zo speciaal: elke pagina is een foto uit je familie fotoshoot in de beste PicturePrint kwaliteit EN jullie kunnen de pagina's er zelf uithalen – perfect om in te lijsten of cadeau te doen. Bij elk PictureBook krijg je de uitgekozen foto's digitaal via onze app.

Losse prijzen 
1 foto digitaal, €20,99
1 foto afgedrukt (15x20cm), €15,99

PictureBooks
Aantal foto's
Standaard 20x30cm Mini 15x20cm Combi
van beide formaten
55er-Book
ALL INCLUSIVE
(alle foto`s digitaal)
499,99 439,99 539,99
50er-Book 469,99 409,99 509,99
45er-Book 439,99 379,99 479,99
40er-Book 399,99 349,99 449,99
35er-Book 359,99 319,99 399,99
30er-Book 319,99 289,99 359,99
25er-Book 279,99 249,99 319,99
20er-Book 239,99 199,99 279,99
15er-Book 199,99 159,99 239,99
10er-Book 149,99 119,99 189,99

Gallery

Geef een fotoshoot cadeau! Giftcard vanaf € 39

Een teken van liefde - romantische foto’s voor koppels

Leg jullie onvoorwaardelijke liefde vast voor altijd met onze L.O.V.E. fotoshoots. Of jullie nou ontspannen en leuke foto’s willen of een romantische en sensuele fotoshoot, onze fotografen zullen jullie op een perfecte manier fotograferen. Ook helpen onze fotografen jullie met de beste poses en geven uiteraard tips. Om jullie romantische foto's persoonlijk te maken, mogen jullie natuurlijk leuke accessoires meenemen.

Jullie creativiteit kent geen grenzen!

Met onze meest populaire LOVE of Koppel fotoshoot kunnen jij en je partner jullie creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan. Wij hebben rozenblaadjes, confetti, veertjes voor een kussengevecht, bodypaint en als hoogtepunt coole beamer-effecten om de meest unieke koppelfoto’s van jullie te kunnen maken. Hiervoor boek je de Deluxe Koppel fotoshoot!

Ga met ons mee naar buiten tijdens ons On Location Koppel fotoshoot. Samen met onze fotografen gaan jullie na de Deluxe Koppel-shoot naar een toffe locatie in de omgeving van onze fotostudio.

Jullie staan in het middelpunt - tijdens onze Basic-shoot is het jullie moment om te shinen! Onze fotografen laten jullie de meest liefdevolle poses zien waardoor jullie van elk moment kunnen genieten en jullie helemaal op elkaar kunnen focussen. Aan het einde van de fotoshoot krijgen jullie zelfs een PicturePrint cadeau van ons!

Na de Koppel-shoot - maak jullie ouders enthousiast voor een gezellige Familie-fotoshoot!

Tips voor een perfecte LOVE fotoshoot

Het belangrijkste is dat jullie zich helemaal op het gemak kunnen voelen in onze fotostudio. Onze fotografen zorgen voor de rest! Voordat we beginnen, hier alvast een aantal tips:

 • Jullie kiezen de look en outfits waarin jullie je goed voelen. Professionele visagie kan optioneel geboekt worden.
 • Probeer matchende outfits mee te nemen! Jullie mogen tijdens de shoot nog een keer van outfits wisselen.
 • Kleine prints, teksten en grote opdrukken op kleding kunnen afleiden op jullie foto’s. Probeer deze dus te vermijden.

De fotostudio bij jou in de buurt

Studiofotografie een stoffig imago? Niet bij PicturePeople! Al onze fotostudio’s zijn modern ingericht. Daarnaast werken wij met de meest moderne print- en fototechnieken waardoor we je een unieke ervaring kunnen bieden. AlmereAmstelveenMaastrichtNijmegen en Rotterdam - we zijn altijd bij jou in de buurt! Graag een Koppel-fotoshoot in alle rust? Geen probleem, onze fotostudio’s beschikken allemaal over ruimtes die afgesloten kunnen worden. Jullie privacy is gegarandeerd!

Verras je partner met een giftcard!

Voor Valentijnsdag, jullie jubileum of als romantisch cadeau voor kerst - geef je partner een giftcard van PicturePeople cadeau en reken maar op een onvergetelijke ervaring! Of geef jullie zelf een “3 voor 2”-pas cadeau, waarmee jullie van ons al één keer de opnamekosten van onze Basic-shoot cadeau krijgen.