Mini fotoshoot nu €49

De meest compacte PicturePeople ervaring

Je wilt geen uitgebreide fotoshoot, maar je wilt wel de perfecte kwaliteit die je van PicturePeople gewend bent. Voor jezelf, samen met je familie of met je vrienden. Wij introduceren, onze mini-fotoshoot! Een korte fotoshoot waarin onze professionele fotografen in een handomdraai een serie speciale foto's van jou weet te maken.

 • Duur: Ongeveer 5 minuten fotoshoot
 • Inclusief ontvang je jouw 3 favoriete foto's als digitaal bestand. 
 • Je kunt met 3 personen meedoen aan de fotoshoot, vanaf de 4e persoon betaal je €5 extra p.p. 
 • Keuze uit ongeveer 15 zeer diverse foto's.
 • Door het gebruik van een zwarte achtergrond ontstaat een spannend samenspel van licht en schaduw. 
 • Tip: Draag zwarte kleding voor een nog dynamischer effect.
 • U kiest zelf uw stijl kleding en make-up. Gaat u met meerdere mensen op de foto? Zorg dat de kleding(kleur) bij elkaar matched. Voor deze fotoshoot kunt u helaas geen make-up bijboeken.
 • Na aankoop heb je de volledige particuliere gebruikersrechten van de foto's. Bekijk voor commercieel gebruik onze zakelijke website.

Inspiration

Mini fotoshoot - Maximaal plezier! 

Je wilt geen uitgebreide fotoshoot, maar je wilt wel de perfecte kwaliteit die je van PicturePeople kan verwachten. Voor jezelf, samen met je familie of met je vrienden. Wij introduceren, onze mini-fotoshoot! Een korte fotoshoot waarin onze professionele fotografen in een handomdraai een serie speciale foto's van jou weet te maken. 

We gebruiken een mooie zwarte achtergrond, dit in combinatie met een spannend gebruik van licht en schaduw. Onze tip: Draag zwarte kleding, dit resulteert in unieke foto's waarin jij/jullie van het scherm afknallen! 

Wil je toch liever langer de tijd en een grotere selectie unieke foto's om uit te kiezen? Geen probleem, boek dan een basic of een deluxe fotoshoot waarin we meer andere mogelijkheden hebben. Je kunt je bij deze fotoshoots omkleden en bij de Deluxe variant heb je zelfs de keuze om een coole fotoshoot add-on te kiezen. Denk hierbij aan; confetti, veren of verf die we gebruiken voor een extra creatief effect tijdens de fotoshoot. 

Tips voor jou mini-fotoshoot: 

Tijd om plezier te maken voor jou en wij doen de rest! Een goede voorbereiding is het halve werk, hier zijn alvast een paar tips:

 • Doe je make-up zoals jij jezelf er het meest prettig bij voelt. Hoe zelfverzekerder jij je voelt, hoe meer je straalt en dat zien we uiteraard terug op de foto!
 • Als je wat kleurrijks wilt, verrijk je lippen met een lekkere feestelijke lippenstift, dit zorgt direct voor een echt wauw-effect. 
 • Je zorgt dat je thuis je haarstyling al verzorgt, eenmaal aangekomen in de studio kun je je look uiteraard even perfectioneren. 
 • Overleg met elkaar over welke kleding jullie gaan dragen en wat goed bij elkaar past. Denk ook aan leuke accessoires zoals hoeden of brillen. 

Maak er een leuk uitje van, eerst shooten en daarna lekker lunchen of winkelen, succes gegarandeerd! 

Je vindt onze fotostudio's in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. De Nederlandse vestigingen vind je in; Almere, Amstelveen, Rotterdam, Maastricht, Nijmegen. Onze fotostudio's zijn uitgerust met de nieuwste digitale foto en print-technologieën. 

 Verras jij je geliefden met het meest originele cadeau voor bijvoorbeeld kerstmis of verjaardag? 

De ontvanger besluit zelf wanneer en met wie hij/zij de fotoshoot wil doen! Zijn fotoshoots doen jouw hobby? Dan is de 3 voor 2 pas perfect voor jou, zo koop je 2 fotoshoots en ontvangt er 3.