Biometrische pasfoto’s vanaf € 19,99

Biometrisches pasfoto

Echt mooie pasfoto's!

  • Momenteel uitsluitend op afspraak
  • Gelijk klaar en meenemen
  • Officiële biometrische en digitale pasfoto's
  • Voor paspoort, rijbewijs, ID-kaart, visum etc.
  • Maat 3,5x4,5 cm, maar op aanvraag ook andere formaten

Digitaal bestand + 6 grote prints (3,5 x 4,5 cm) voor € 26,98

Slechts 6 grote prints (3,5 x 4,5 cm) voor € 19,99

Geef een fotoshoot cadeau! Giftcard vanaf € 39

Bij PicturePeople kan zelfs een pasfoto mooi zijn

Pasfoto's zijn lelijk je mag niet lachen. Ik lijk wel een crimineel. Die pasfoto's zijn verleden tijd. Bij PicturePeople maken we ambachtelijke pasfoto's met de juiste belichting en een mooie glimlach. We gebruiken onze vaktechnishce kennis voor een mooie pasfoto die tegenwoordig vaak 10 jaar mee moet. En natuurlijk houden we ons daarbij aan de wettleijke vereisten voor biometrische pasfoto's. Voor de volgende documenten heeft u een biometrische pasfoto nodig:
- Identiteitskaart
- Paspoort
- Rijbewijs
- Visa
Een pasfoto is natuurlijk geen beauty portret en een schater lach is niet toegestaan, maar een kleine lach mag. En onze fotografen werken met u aan een mooie pasfoto waar u tevreden mee bent.

Je kunt direct je rijbewijs bij ons verlengen
Wij zijn door de RDW gecertificeerd om je rijbewijs direct bij ons in de fotostudio te verlengen en aan te vragen zonder dat je daarvoor naar een gemeentekantoor moet. We maken gewoon de pasfoto en versturen de digitale foto naar de RDW en vragen om je handtekening en dan ben je klaar. Je krijgt vanzelf een bericht wanneer je je rijbewijs kunt ophalen. 

Afspraak maken is niet nodig. Ben je toevallig in de buurt stap dan gewoon eens binnen. Houd wel rekening mee dat we tijdens de feestdagen en in de weekenden een stuk drukker zijn. We vragen je daar rekening mee te houden en eventuele wachtijden te accepteren. 

Biometrische pasfoto's - Wettelijke voorschriften

Onze fotografen zijn speciaal opgeleid om te voldoen aan de vereisten van de wetgever voor biometrische pasfoto's en om deze te implementeren. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je gezichtskenmerken van de bovenkant van het hoofd tot de punt van de kin, evenals de linker- en rechterhelft van het gezicht op de pasfoto duidelijk zichtbaar moeten zijn. Om deze reden mag in de meeste gevallen geen hoofdbedekking gedragen worden. Ook mag uw hoofd niet gekanteld of gedraaid worden. De achtergrond van een pasfoto moet neutraal of wit zijn. Met gesloten mond, neutraal uiterlijk en een zeer lichte glimlach kijk je recht in de camera.

Je ogen mogen niet bedekt zijn door haar of brilmonturen. Om deze reden letten onze fotografen er nauwlettend op dat de ogen op de pasfoto duidelijk zichtbaar zijn en niet worden belemmerd door reflecties van de glazen of het montuur. Daarnaast geeft de wetgever ons verdere richtlijnen met betrekking tot de scherpte, contrasten en de verlichting. Juist om deze reden bent u bij PicturePeople voor uw pasfoto's op de juiste plaats.

PicturePeople - de fotograaf bij jou in de buurt

Heb je even snel een biometrische pasfoto nodig voor je officiële documenten? Stap dan gewoon meteen even binnen voor een pasfoto. Zonder afspraak en meteen klaar. Je kunt ons heel gemakkelijk bereiken in AmstelveenDen HaagMaastricht, Rotterdam, Nijmegen of Almere.  All onze fotostudio's zijn voorzien van de modernste technieken foto- en druktechnieken en zijn bovendien RDW gecertificeerd.