Ga naar de inhoud

Biometrische pasfoto's

Afspraak maken

Biometrische pasfoto’s vanaf 22,99

Pasfoto's waar jij je goed bij voelt
  • Bij voorkeur uitsluitend op afspraak
  • Direct klaar
  • Officiële biometrische en digitale pasfoto's
  • Voor paspoort, rijbewijs, ID-kaart, visum etc.
  • Volgens de Nederlandse afmeting, maar andere formaten zijn ook mogelijk
Digitaal bestand + 6 prints (3,5 x 4,5 cm) voor 29,98
Alleen 6 printjes (3,5 x 4,5 cm) voor 22,99

Bij PicturePeople is ook je pasfoto mooi

"Pasfoto's zijn niet mooi, ik mag niet lachen, mijn haar moet achter m'n oren.."
Dit gevoel herkennen wij absoluut maar die pasfoto's zijn verleden tijd. Bij PicturePeople maken we ambachtelijke pasfoto's met de juiste belichting en een mooie glimlach. We gebruiken onze vaktechnische kennis voor een mooie pasfoto die tegenwoordig al 10 jaar mee moet. En natuurlijk houden we ons daarbij aan de wettelijke vereisten voor biometrische pasfoto's. Voor de volgende documenten heb je een biometrische pasfoto nodig:
- Identiteitskaart
- Paspoort
- Rijbewijs
- Visum
Een pasfoto is natuurlijk geen beauty portret en een schaterlach is niet toegestaan, maar een kleine lach zonder het laten zien van je tanden mag! En onze fotografen werken met jou aan een mooie pasfoto waar je tevreden mee bent.
Je kunt direct je rijbewijs bij ons verlengen
Onze fotostudios zijn door de RDW gecertificeerd om je rijbewijs direct bij ons te verlengen en aan te vragen, zonder dat je daarvoor naar een gemeentekantoor hoeft. We maken de pasfoto volgens de vastgestelde eisen en versturen de digitale foto naar het RDW. Daarnaast vragen we om je handtekening en dan ben je klaar! Je krijgt vanzelf een bericht wanneer je je rijbewijs kunt ophalen bij de gemeente.
Afspraak maken is niet nodig, wel aanbevolen
Ben je toevallig in de buurt, loop gerust eens binnen. Houd er wel rekening mee dat we tijdens de feestdagen en in de weekenden een stuk drukker zijn. We vragen je daar rekening mee te houden en eventuele wachttijden te accepteren. Je kunt altijd contact opnemen voor het maken van een afspraak, dan heb je gegarandeerd een plekje gereserveerd.

Biometrische pasfoto's - Wettelijke voorschriften

Onze fotografen zijn speciaal opgeleid om te voldoen aan de vereisten van de wetgever voor biometrische pasfoto's en om deze te implementeren. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je gezichtskenmerken van de bovenkant van het hoofd tot de punt van de kin, evenals de linker- en rechterhelft van het gezicht op de pasfoto duidelijk zichtbaar moeten zijn. Om deze reden mag in de meeste gevallen geen hoofdbedekking gedragen worden. Ook mag uw hoofd niet gekanteld of gedraaid worden. De achtergrond van een pasfoto moet neutraal of wit zijn. Met gesloten mond, neutraal uiterlijk en een zeer lichte glimlach kijk je recht in de camera.
Je ogen mogen niet bedekt zijn door haar of brilmonturen. Om deze reden letten onze fotografen er nauwlettend op dat de ogen op de pasfoto duidelijk zichtbaar zijn en niet worden belemmerd door reflecties van de glazen of het montuur. Daarnaast geeft de wetgever ons verdere richtlijnen met betrekking tot de scherpte, contrasten en de verlichting. Juist om deze reden bent u bij PicturePeople voor uw pasfoto's op de juiste plaats.

PicturePeople - de fotograaf bij jou in de buurt

Heb je even snel een biometrische pasfoto nodig voor je officiële documenten? Stap dan gewoon meteen even binnen voor een pasfoto. Zonder afspraak en meteen klaar. Je kunt ons heel gemakkelijk bereiken in Amstelveen, Den Haag, of Rotterdam.  All onze fotostudio's zijn voorzien van de modernste foto- en druktechnieken en zijn bovendien RDW gecertificeerd.

FAQ: Passport photos