Kleine sterren in de spotlight!

Kleine sterren in de spotlight

Een beleving voor alle kids 

Bij onze fotoshoots op locatie staat plezier centraal. Zo ontstaan creatieve en pakkende foto's, waaraan de ouders en kinderen een leuke herinnering hebben. Grote afdrukken zijn bovendien ideaal om op te hangen, of cadeau te doen!

  • Super leuk voor alle kinderen!
  • We kunnen ze ook met confettie besprenkelen voor een kleurrijk plaatje.
  • Papa en mama zullen het ook echt heel leuk vinden.
  • Als je zelf ideeën hebt… Vertel het ons. We zullen kijken wat het beste past.

Schoolfoto's
bestellen

Schoolfoto's bestellen

Ook op onze schoolfoto's hanteren we onze PictureLove Garantie, dit betekend dat als je niet tevreden was over de schoolfoto's van je kind... je altijd naar de fotostudio mag komen om nieuwe foto's te laten maken.

.

Zo makkelijk gaat het:

1.

Check-up.

Telefonisch voorgesprek, antwoorden op vragen en het maken van een afspraak.

2.

Say Cheeeese.

Fotograferen van ca. 10-15 foto's per kind & groepsfoto's met alle kids.

3.

YES, foto's!

Razendsnel. Ong. 2 dagen na de fotoshoot kunnen de foto's in de kleuterschool worden bekeken.

4.

Je favoriete foto's

Je lievelingsfoto's kunnen direct worden meegenomen en meer foto's kunnen worden nabesteld.

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Schoolfotografie

Een offerte aanvragen voor de schoolfotografie op jouw school.

Voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek. Graag maken wij een individueel aanbod, dat alleen de diensten bevat die je daadwerkelijk wilt gebruiken. Offerte aanvragen

Fotografie op het kinderdagverblijf!

Wij komen ook gewoon naar een kinderdagverblijf en maken de vrolijke kids nog vrolijker! Onze fotografen zijn opgeleid om met jonge kinderen te werken en zullen naar de wensen van de leidsters en de ouders luisteren om te zorgen voor een ontspannen en leuke sfeer. Alsof dat nog niet alles is, kunnen we ook een feestje bouwen! Wij kunnen bijvoorbeeld een mega hoeveelheid aan confetti meebrengen waar de kids heel veel plezier mee kunnen maken. Hierdoor krijgen papa en mama ontzettend leuke foto’s van de kids! Onze mooie, grote afdrukken zijn perfect als cadeau voor opa en oma of om thuis in te lijsten.

Mama, papa, broertjes en zusjes eigenlijk horen zij er natuurlijk ook bij! Optioneel bieden wij de mogelijkheid om ook foto’s met het hele gezin te maken. Zo wordt het een mega cool familiefeestje tijdens de fotoshoot op het kinderdagverblijf!

Onze professionele fotografen zijn met de meest moderne technieken en apparatuur uitgerust en kunnen zich daardoor perfect aanpassen aan jouw locatie!

Geef een fotoshoot cadeau!