30 min. fotoshoot € 49,99

Vriendinnen Fotoshoot

Jullie zijn vriendinnen voor het leven.

Dat bewijzen onze foto's iedere vriendschap is uniek. Reden genoeg om je vriendschap met je BFF voor eens en voor altijd vast te leggen. Of je nou met 2 of met een grote groep komt, wij maken er een leuke fotoshoot van. Pssst... ook een goed idee om cadeau te geven.

 • Fotoshoot van ongeveer 30 minuten
 • Twee outfits - Show your styles
 • Voor 3 personen
 • Keuze uit meer dan 60 verschillende foto's.
 • Inclusief één foto digitaal en geprint op 15x20 cm.

45 min. fotoshoot € 69,99

Vriendinnen Fotoshoot

Een onvergetelijke dag voor jou en je vriendinnen

Want met een speciale leuke Add-On haal nog meer uit je fotoshoot.

 • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten
 • Drie outfits - Show your styles
 • Voor 6 personen
 • Keuze uit meer dan 80 verschillende foto's.
 • Inclusief één foto digitaal en geprint op 15x20 cm.

60 min. fotoshoot € 99,99

Vriendinnen Fotoshoot

Hup naar buiten met de meiden.

Met onze premium fotoshoot gaan we samen naar buiten om mooie natuurlijke foto's van jullie te maken. In de buurt van de fotostudio hebben we tal van mooie en leuke opties.

 • Fotoshoot van ongeveer 60 minuten
 • Bezoek een outdoor locatie (in de buurt van de studio) in de natuur of in een urban omgeving. Elke fotostudio heeft in de omgeving prachtige fotoshoot locaties.
 • Natuurlijk neemt onze professionele fotograaf alle State-of-the-Art techniek mee.
 • Vanaf 7 personen
 • Keuze uit meer dan 100 verschillende foto's.
 • Inclusief één foto digitaal en geprint op 15x20 cm.

Prijzen

Picture-Book Prijscourant PicturePeople

Wil je meer foto's mee naar huis nemen? Ontdek onze PictureBooks! Dit maakt ze zo speciaal: elke pagina is een foto uit je familie fotoshoot in de beste PicturePrint kwaliteit EN jullie kunnen de pagina's er zelf uithalen – perfect om in te lijsten of cadeau te doen. Bij elk PictureBook krijg je de uitgekozen foto's digitaal via onze app.

Losse prijzen 

• 1 foto als digitaal bestand voor 29,99
• 1 foto als kleine afdruk, 15x20 cm voor 24,99
• 1 foto als grote afdruk, 20x30 cm voor 29,99
Alle prijzen zijn incl. BTW

Fotoshoot Checklist:

 1. Action: De fotografen brengen jullie in de stemming voor de fotoshoot.
 2. Make-up: Een mooie natuurlijke look, waarin jij je goed voelt is het mooiste op de foto.
 3. Style je haren van tevoren thuis. Je kunt in de studio altijd de finishing touch doen.
 4. Styling: Spreek voor de shoot samen af voor welke outfits jullie gaan. Tijdens de shoot kun je wisselen van look.
 5. Accessoires zoals hoedjes, brillen of een jasje kunnen de foto net dat extra’s geven. Neem je favorieten mee!
 6. Fresh&Freaky: Girls neem gerust je knallende lippenstift mee.

Vrienden voor het leven.

YEAH! Dit is zo leuk! Heb jij al eens een fotoshoot met vrienden beleefd? Eerst maken we basic foto’s van jullie en daarna een knallende afsluiting. Zin in een crazy kussengevecht, confettichaos of zelfs een speciale shoot met beamereffecten? Let’s go!

Geef een fotoshoot cadeau!

Gallery

Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot
Vriendinnen Fotoshoot

Vriendinnen fotoshoot - voor de vrienden voor het leven!

Dreamteam, Partners in crime, BFF - Wij maken de foto's die dat bewijzen. Iedere vriendschap is uniek en vrienden kennen elkaar door en door. Reden genoeg om de vriendschap eens vast te leggen met een coole vrienden  of vriendinnen fotoshoot.

Ga een stapje verder!

Onze meest geboekte fotoshoot is onze Deluxe vriendinnen fotoshoot. Mateloos populair bij vriendinnen van jong en oud. Feestelijke fotoshoot met diverse add-ons, zoals confetti, kussengevecht, beamerfotografie, etc. maken van elke fotoshoot een te gek uitje met vriendinnen.  Natuurlijk is het ook aan te raden om zelf accesoires mee te nemen en leuke props voor de fotoshoot. Creativiteit kent bij PicturePeople geen grenzen.

Wil je liever buiten foto's voor een natuurlijke look? Boek dan een Premium fotoshoot en ga met je vriendinnen en de fotograaf de buitenlucht in, want in de omgeving van onze studio's vind je de mooiste plekjes.

Of jij en je vriendinnen nou ervaren modellen of prille newbee's zijn. Onze fotografen begeleiden jullie tijdens de fotoshoot en zullen er voor zorgen dat de foto's uiteindelijk zo in een magazine zouden kunnen. (Wist je dat wij veel covers van de Tina hebben gemaakt?)

Hebben jullie iets te vieren? Vrijgezellenfeest, uitje met collega's of een verjaardag? Dan is onze fotoparty echt een leuk idee.

Tips voor je vriendinnen fotoshoot

Jullie brengen je lach mee en wij zorgen voor de rest.

 • Een natuurlijke make-up is vaak het prettigst, je moet je er goed bij voelen. Als je wilt kan je een professionele make-up bijboeken.
 • Normaal zouden we altijd zeggen Less is More, maar met een vriendinnen fotoshoot is het ook altijd erg gaaf om net iets over de top te gaan. Dus knallende lippenstift of gekke outfit. Go for it! Belangrijk is dat jullie wel goed op elkaar afgestemd zijn.
 • Beter is het wel als je van te voren al naar de kapper bent geweest en je met gestyld haar naar onze studio komt. de final touch kan je dan altijd nog even voor onze styling spiegel doen.

Eerst shoppen, daarna fotoshoot? Of andersom? - Geen probleem!

Met meer dan 70 fotostudio's in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, kunt u ons heel gemakkelijk bereiken in Amstelveen, Den Haag, Maastricht, Rotterdam, Nijmegen of Almere. Bij ons tref je geen saaie bedoeling in de fotostudio! Onze fotostudio's bevinden zich op de beste locaties, modern en opwindend - het belangrijkste is dat je, je op je gemak voelt. Voor het nodige beetje privacy bij intieme fotoshoots bieden we aparte ruimtes waarin u zich privé kunt voelen. Bovendien zorgen onze professionele fotografen voor een aangename feelgood-sfeer zonder stress.

Het perfecte verjaardagscadeau voor je vriendin

Verras je vriendin voor haar verjaardag met een cadeaubon of gift card van PicturePeople. Vinden jullie dit nou echt helemaal te gek dan is  er de mogelijkheid om flink te besparen met onze 3 voor 2" -kaart. Je bespaard dan op opnamekosten voor een fotoshoot.