Ga naar de inhoud

Zwangerschap fotoshoot

Afspraak maken

Baby bump fotoshoot - Leg je zwangerschap voor altijd vast.

Leg dit unieke moment van schoonheid alleen of met je partner vast in een zwangerschaps fotoshoot.

Fotoshoots:

45 minuten fotoshoot 69,99€

 • Incl. 1 foto digitaal en geprint
 • Voor max. 6 personen
 • Keuze uit meer dan 100 verschillende foto's

60 minuten fotoshoot 99,99€

 • Incl. 1 foto digitaal en geprint
 • Vanaf 7 personen
 • Keuze uit meer dan 120 verschillende foto's

Fotoshoot Checklist:

 1. De fotografen zorgen voor een relaxte sfeer tijdens de shoot.
 2. Make-up: Een mooie natuurlijke look, waarin jij je goed voelt is het mooiste op de foto. Style wel je haren en nagels alvast thuis.
 3. Styling: Stel je lievelingsoutfits vooraf samen. Tijdens de shoot kunnen we wisselen, neem gerust verschillende dingen mee.
 4. Om afdrukken op je huid te voorkomen kun je voor de shoot het beste losse kleding dragen.
 5. Babyschoentjes, speentjes of een knuffel kun je al accessoires meenemen.
 6. Wij raden je aan om vanaf week 28 foto’s te laten maken. Dan is je buik al mooi rond. Het is belangrijk dat je je goed voelt, maak daarom de afspraak niet te kort voor de uitgerekende datum.

Hoeveel kost een foto?

U kiest de foto's die u mooi vindt na de fotoshoot. U beslist hoeveel foto's u wilt en u profiteert van onze fotopakketten.

PictureBookss

Aantal Download + Kleine afdrukken Download + Grote afdrukken Download + Combi afdrukken
10 foto's € 149,99 € 189,99 € 229,99
15 foto's € 189,99 € 229,99 € 269,99
20 foto's € 229,99 € 269,99 € 309,99
30 foto's € 309,99 € 349,99 € 389,99
40 foto's € 389,99 € 429,99 € 469,99
50 foto's € 469,99 € 509,99 € 549,99
all inclusive
(alle foto's downloaden, 55 afdrukken)
€ 489,99 € 529,99 € 569,99

Zwangerschapsfotografie - Leg de schoonheid van jouw babybuikje voor altijd vast

Zo trots is men op niets anders: een heerlijk bolle babybuik. Leg dit unieke moment voor altijd vast, alleen of met je partner, tijdens een Zwangerschap fotoshoot. Elke zwangerschap is anders en zo heeft iedereen eigen speciale wensen voor de foto’s. Onze professionele fotografen zullen jouw buikje met creatieve ideeën en jou, op een manier die bij je past, in de spotlights zetten. Elegant in doeken gehuld, stoer met een shirt en jeans of in romantische lingerie: de keuze is aan jou.

Voor unieke Zwangerschap-foto’s

Op zoek naar bijzondere Zwangerschap foto’s? Dan is een Deluxe Zwangerschap fotoshoot de perfect keuze.  Onze fotografen zetten jou en je partner in de beste poses waardoor je buik het mooist tot zijn recht komt!
Bij onze On Location Zwangerschap fotoshoot bezoek je samen met jullie PicturePeople-fotograaf, na de Deluxe shoot, een bijzondere locatie in de omgeving van de fotostudio. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het geen drukke omgeving zal zijn en jij in alle rust kunt genieten van jouw fotoshoot.
Met onze Basic Zwangerschap fotoshoot sta jij in het middelpunt, mama-to-be! Met mooie poses zullen onze professionele fotografen je helpen. Natuurlijk hebben wij genoeg creatieve ideeën, maar neem gerust ook eigen ideeën en accessoires mee die we kunnen gebruiken tijdens de shoot. 
Wanneer de kleine geboren is, kunnen jullie bij ons ook schattige Baby foto’s of mooie Familie foto’s laten maken!

Tips voor jouw Zwangerschap-fotoshoot

Vanaf wanneer kan een Zwangerschap fotoshoot gepland worden?
Wij raden je aan om tussen de 32 en 36 weken een Zwangerschap shoot te plannen, want dan is je babybuik het mooist om te fotograferen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij je goed genoeg voelt!
Verdere tips voor jouw fotoshoot:
 • Professionele visagie is inbegrepen bij onze Zwangerschap fotoshoot, dus je kan zonder make-up naar de fotostudio komen. Je haar en nagels style je al thuis en kun je bij ons nog een finishing touch aan geven.
 • Neem voor de fotoshoot je favoriete outfits mee. Tijdens de shoot kan je namelijk nog van outfit wisselen. Neem gerust meerdere opties mee, onze fotografen helpen je graag kiezen!
 • Wij raden aan om kleding te kiezen waardoor de buik mooi benadrukt wordt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie jurk!
 • Probeer het dragen van kledingstukken die afdrukken geven op je buik, bijvoorbeeld strakke jeans, vlak voor je fotoshoot te vermijden.
 • Babyschoentjes, knuffels, babykleding en een speentje zijn de perfecte accessoires voor een Zwangerschap fotoshoot. Denk bijvoorbeeld ook aan een echo-foto!

Altijd bij jou in de buurt

Je kunt onze PicturePeople fotostudio’s vinden in alle grote steden. In Nederland zijn onze studio’s gevestigd in  Amstelveen, Den Haag en Rotterdam. Al onze fotostudio’s zijn uitgerust met de modernste print- en fototechnieken. Graag in alle rust genieten van je fotoshoot? Geen probleem - al onze studio’s hebben de beschikking tot afgesloten ruimtes.

Het perfecte cadeau voor mama-to-be

Je maakt niet alleen prachtige foto’s, maar ook waardevolle herinneringen aan deze bijzondere periode. Een giftcard van PicturePeople is daarom een perfect cadeau om je vriendin een lach op haar gezicht te bezorgen!