30 min. fotoshoot € 49,99

Zwangerschap Fotoshoot

Onmisbaar in de 9 meest magische maanden... zwangerschaps foto's

Elegant in een doek gehuld of relaxed met jeans en shirt - de zwangerschap fotoshoot zal altijd bijzonder blijven.

 • Fotoshoot van ongeveer 30 minuten
 • Twee outfits - Show your styles
 • Voor 3 personen
 • Keuze uit meer dan 60 verschillende foto's.
 • Inclusief één foto digitaal en geprint op 15x20 cm.

45 min. fotoshoot € 69,99

Zwangerschap Fotoshoot

Zwanger zijn is zo bijzonder, dat verdient een Deluxe fotoshoot

Want met een speciale leuke Add-On haal nog meer uit je fotoshoot.

 • Bij deze fotoshoot is de Basic fotoshoot inbegrepen
 • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten
 • Voor 6 personen
 • Onze Add-Ons: Confetti, veren, beschuid met muisjes (zelf meenemen), alles kan.
 • Drie outfits - Show your styles
 • Keuze uit meer dan 80 verschillende foto's.
 • Inclusief één foto digitaal en geprint op 15x20 cm.

60 min. fotoshoot € 99,99

Zwangerschap Fotoshoot

Op een bijzondere locatie

Met onze premium fotoshoot gaan we samen naar buiten om mooie natuurlijke foto's van je te maken. In de buurt van de fotostudio hebben we tal van mooie en leuke opties ook met iets meer privacy.

 • Fotoshoot van ongeveer 60 minuten
 • Bezoek een outdoor locatie (in de buurt van de studio) in de natuur of in een urban omgeving. Elke fotostudio heeft in de omgeving prachtige fotoshoot locaties.
 • Natuurlijk neemt onze professionele fotograaf alle State-of-the-Art techniek mee.
 • Vanaf 7 personen
 • Keuze uit meer dan 100 verschillende foto's.
 • Inclusief één foto digitaal en geprint op 15x20 cm.

Trouwens:

Wij komen ook graag naar je favoriete locatie of naar je thuis om mooie natuurlijke foto’s te maken. Kom maar op met de ideeën! We zijn gek op speciale plekken.

Prijzen

Picture-Book Prijscourant PicturePeople

Wil je meer foto's mee naar huis nemen? Ontdek onze PictureBooks! Dit maakt ze zo speciaal: elke pagina is een foto uit je familie fotoshoot in de beste PicturePrint kwaliteit EN jullie kunnen de pagina's er zelf uithalen – perfect om in te lijsten of cadeau te doen. Bij elk PictureBook krijg je de uitgekozen foto's digitaal via onze app.

Losse prijzen 

• 1 foto als digitaal bestand voor 29,99
• 1 foto als kleine afdruk, 15x20 cm voor 24,99
• 1 foto als grote afdruk, 20x30 cm voor 29,99
Alle prijzen zijn incl. BTW

Fotoshoot Checklist:

 1. De fotografen zorgen voor een relaxte sfeer tijdens de shoot.
 2. Make-up: Een mooie natuurlijke look, waarin jij je goed voelt is het mooiste op de foto. Style wel je haren en nagels alvast thuis.
 3. Styling: Stel je lievelingsoutfits vooraf samen. Tijdens de shoot kunnen we wisselen, neem gerust verschillende dingen mee.
 4. Om afdrukken op je huid te voorkomen kun je voor de shoot het beste losse kleding dragen.
 5. Babyschoentjes, speentjes of een knuffel kun je al accessoires meenemen.
 6. Wij raden je aan om vanaf week 28 foto’s te laten maken. Dan is je buik al mooi rond. Het is belangrijk dat je je goed voelt, maak daarom de afspraak niet te kort voor de uitgerekende datum.

Galerie

Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot
Zwangerschap Fotoshoot

Geef een fotoshoot cadeau!

Zwangerschapsfotografie - Leg de schoonheid van jouw babybuikje voor altijd vast

Zo trots is men op niets anders: een heerlijk bolle babybuik. Leg dit unieke moment voor altijd vast, alleen of met je partner, tijdens een Zwangerschap fotoshoot. Elke zwangerschap is anders en zo heeft iedereen eigen speciale wensen voor de foto’s. Onze professionele fotografen zullen jouw buikje met creatieve ideeën en jou, op een manier die bij je past, in de spotlights zetten. Elegant in doeken gehuld, stoer met een shirt en jeans of in romantische lingerie: de keuze is aan jou.

Voor unieke Zwangerschap-foto’s

Op zoek naar bijzondere Zwangerschap foto’s? Dan is een Deluxe Zwangerschap fotoshoot de perfect keuze. Met confetti, bodypaint of coole beamer-effecten leggen we jou en je babybuikje op een bijzondere manier vast. Onze fotografen zetten jou en je partner in de beste poses waardoor je buik het mooist tot zijn recht komt!

Bij onze On Location Zwangerschap fotoshoot bezoek je samen met jullie PicturePeople-fotograaf, na de Deluxe shoot, een bijzondere locatie in de omgeving van de fotostudio. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het geen drukke omgeving zal zijn en jij in alle rust kunt genieten van jouw fotoshoot.

Met onze Basic Zwangerschap fotoshoot sta jij in het middelpunt, mama-to-be! Met mooie poses zullen onze professionele fotografen je helpen. Natuurlijk hebben wij genoeg creatieve ideeën, maar neem gerust ook eigen ideeën en accessoires mee die we kunnen gebruiken tijdens de shoot. 

Wanneer de kleine geboren is, kunnen jullie bij ons ook schattige Baby foto’s of mooie Familie foto’s laten maken!

Tips voor jouw Zwangerschap-fotoshoot

Vanaf wanneer kan een Zwangerschap fotoshoot gepland worden? 
Wij raden je aan om tussen de 32 en 36 weken een Zwangerschap shoot te plannen, want dan is je babybuik het mooist om te fotograferen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij je goed genoeg voelt!

Verdere tips voor jouw fotoshoot:

 • Professionele visagie is inbegrepen bij onze Zwangerschap fotoshoot, dus je kan zonder make-up naar de fotostudio komen. Je haar en nagels style je al thuis en kun je bij ons nog een finishing touch aan geven.
 • Neem voor de fotoshoot je favoriete outfits mee. Tijdens de shoot kan je namelijk nog van outfit wisselen. Neem gerust meerdere opties mee, onze fotografen helpen je graag kiezen!
 • Wij raden aan om kleding te kiezen waardoor de buik mooi benadrukt wordt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie jurk!
 • Probeer het dragen van kledingstukken die afdrukken geven op je buik, bijvoorbeeld strakke jeans, vlak voor je fotoshoot te vermijden.
 • Babyschoentjes, knuffels, babykleding en een speentje zijn de perfecte accessoires voor een Zwangerschap fotoshoot. Denk bijvoorbeeld ook aan een echo-foto!

Altijd bij jou in de buurt

Je kunt onze PicturePeople fotostudio’s vinden in alle grote steden. In Nederland zijn onze studio’s gevestigd in Almere, Amstelveen, Den HaagMaastricht, Nijmegen en Rotterdam. Al onze fotostudio’s zijn uitgerust met de modernste print- en fototechnieken. Graag in alle rust genieten van je fotoshoot? Geen probleem - al onze studio’s hebben de beschikking tot afgesloten ruimtes.

Het perfecte cadeau voor mama-to-be

Je maakt niet alleen prachtige foto’s, maar ook waardevolle herinneringen aan deze bijzondere periode. Een giftcard van PicturePeople is daarom een perfect cadeau om je vriendin een lach op haar gezicht te bezorgen! Het ideale cadeau is onze Babypas. Hiermee krijg je de opnamekosten van één Basic-fotoshoot van ons cadeau. Je zou hier bijvoorbeeld een Zwangerschap fotoshoot, Newborn fotoshoot en een Familie fotoshoot mee kunnen plannen!