PicturePeople Fotostudio in Den Haag

Welkom bij onze Fotostudio in Den Haag. Hoe cool is dat?! Je kunt bij ons terecht voor de coolste fotoshoots van jezelf een mooie beauty of glamour fotoshoot met een prachtige MAC Cosmetics visagie. Maar ook voor een fotoshoot van het hele gezin of van de kinderen. Zelfs voor speciale fotoshoots als een Fitbody, een liefdes fotoshoot of een te gekke vriendinnen fotoshoot met confetti kan je bij ons gewoon een afspraak maken. We staan 7 dagen in de week voor je klaar. Onze fotografen staan klaar om de mooiste gezinsfoto's te maken die je met trots weg kan geven (of natuurlijk zelf kan houden ;) )

Contactgegevens

PicturePeople Westfield Mall of the Netherlands

Kamperfoelie 4
2262 AS Leidschendam
T: +31 (0) 70 20 55 433
denhaag@picturepeople.nl

Openingstijden

Maandag: 11.00-20.00 uur
Dinsdag: 10.00-20.00 uur
Woensdag: 10.00-20.00 uur
Donderdag: 10.00-20.00 uur
Vrijdag: 10.00-20.00 uur
Zaterdag: 10.00-20.00 uur
Zondag: 12.00-18.00 uur

Parkeerinformatie

Je vindt ons in het nieuwste winkelcentrum in de omgeving van Den Haag, namelijk Westfield Mall of The Netherlands. Dit winkelcentrum, met meer dan 280 winkels, restaurants en recreatiebestemmingen, is gegarandeerd de perfecte locatie voor een dagje uit! Kom je met de auto? Navigeer dan naar het winkelcentrum zelf - daar vind je namelijk 4000 gratis parkeerplekken! Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de tram vanaf station Den Haag Centraal naar tramhalte Leidsenhage, Leidschendam. Vanaf deze halte is het slechts enkele minuten lopen naar het winkelcentrum.

Specials

Deze fotostudio in Den Haag is de nieuwste PicturePeople fotostudio in Nederland en brengt het totaal aantal studio’s op 6! Net als alle andere studio’s bevindt PicturePeople Den Haag zich op een unieke locatie - hét winkelcentrum in Leidschendam - waar shoppen hand in hand gaat met de ervaring van deze high-end locatie. De professionele fotografen van team Den Haag staan voor je klaar om ook in deze studio de mooiste en meest dierbare foto’s voor je te maken! Tot snel!
Fotostudio Den Haag - Fotoshoot bij de fotograaf

Hartelijk welkom Den Haag